Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cel mai bun gratar de gradina in 2022

duminică, ianuarie 9th, 2022 75 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cel-mai-bun-gratar
Image: © Getty Images
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Dacă aveți spațiu în grădina sau curtea dvs., cu siguranță v-ați gândit să cumpărați un grătar în aer liber. Îmbinați grătarul cu un aparat de gheață și un mic frigider portabil și veți avea cel mai bun timp din viața voastră!

Deși primăvara este încă la câteva luni, nu este niciodată prea devreme pentru a începe să te gândești la aprinderea gratarului, mai ales în zilele în care soarele decide să-și treacă capul între nori. 

Cel mai bun gratar de gradina

Cu unul dintre aceste grătare de mai jos în aer liber puteți face burgeri, cârnați și kebab, puteți grătar pește și halloumi, puteți afuma o bucată de carne încet și scăzut, puteți pregăti un grătar de coaste de grătar în stil texan sau să vă puneți la grătar pâine și legume.

Stati fară griji dacă cel mai bun gratar de gradina dvs. s-a descompus într-un amestec de bucăți de metal ruginit în timpul iernii, deoarece am perfecționat această listă atent pregătită a celor mai bune grătare de pe piață chiar acum. În acest ghid, ne concentrăm pe cel mai bun gratar de gradina gasiti unele dintre modele de dimensiuni mari pentru grădină și terasă, dar dacă doriți ceva ce puteți lua în călătorii sau pe balcon, avem și un ghid dedicat celor  mai bune grătare portabile mici  .

CEL MAI BUN GRĂTAR PE CARE ÎL PUTEȚI CUMPĂRA ASTĂZI ÎN 2022

În acest ghid de cumpărare, am selectat cele mai bune grătare de cumpărat în 2022, în funcție de nevoile, bugetul și abilitățile tale. 

Cel mai bun gratar de gradina in 2022


Cel mai bune gratare de gradina, tipuri de gratare : 

1. Gratare cu carbune

Grătarele cu cărbune sunt îndrăgite de secole, iar motivul este simplu: sunt ușor de folosit și dau o aromă unică mâncărurilor, o aromă de afumat pe care este greu de învins. Au nevoie de puțin timp pentru a se pregăti, iar după utilizare, trebuie curățate corespunzător pentru a evita probleme.

2. Gratare pe gaz

Acesta este cel mai popular tip de grătar din curte. Pot funcționa cu propan sau gaz natural. Sunt usor de folosit si, mai ales, rapide: porniti gratarul si va incepe sa functioneze in cateva minute. Pentru mulți oameni, gurmanzi și puriști, acest tip de grătare nu vă permite să obțineți o aromă de afumat adecvată.

3. Gratare electrice

Grătarele electrice sunt alimentate de energie electrică: conectați-le la priză și, odată ce plăcile de grătar încălzite se încălzesc, puteți începe să vă gătiți carnea, legumele și peștele. Sunt ideale pentru persoanele cu un spațiu limitat sau care locuiesc într-o zonă extrem de reglementată. Desigur, aroma de afumat lipsește cu desăvârșire.

 

Alege un gratar dupa:

 • Construcție – Grătarele de exterior trebuie să fie construite solid, altfel nu vor ține când gătesc și nu vor fi stabile.
 • Versatilitate – Gătitul de burgeri, hot-dogs și fripturi nu este singurul lucru pe care ar trebui să-l facă noul tău grătar: cu cât poate grătar mai multe alimente, cu atât este mai bine, dacă nu cauți un produs foarte specific, doar pentru burgerii tăi.
 • Siguranța – Un grătar de exterior trebuie să fie și să fie văzut ca sigur: aceasta înseamnă că nu există colțuri și margini metalice ascuțite, materiale bune și sigure, fără scurgeri pentru a preveni incendiile și pericolele.

 

1. Cum să curățați un grătar cu cărbune

 • Scoateți cărămizile și îndepărtați cenușa;
 • Curățați grătarele cu o perie de sârmă rigidă;
 • Răspândiți ulei vegetal pe grătarele curate;
 • Curățați vasul și capacul pentru grătar cu săpun de vase ușor și o perie de oțel.

2. Cum să curățați un grătar cu gaz

 • Curățați grătarele cu o perie de sârmă rigidă;
 • Răspândiți ulei vegetal pe grătarele curate;
 • Curățați vasul și capacul pentru grătar cu săpun de vase ușor și o perie de oțel;
 • Pentru petele de grăsime, adăugați săpun de vase în apă sau un detergent pentru grătar.

3. Cum să curățați un grătar electric

 • Curățați grătarele cu o perie;
 • Curățați vasul și capacul pentru grătar cu săpun de vase ușor și o perie de oțel;
 • Pentru petele dure de grăsime, adăugați săpun de vase în apă sau un detergent pentru grătar.
Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023