Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
eMAG are o surpriza cu adevarat importanta pentru pasionatii de fotografie: aparatele foto DSLR au preturi mai accesibile ca niciodata.

Am revizuit camerele de fotografiat si în funcție de calitatea imaginii, am construit calitatea, viteza de fotografiere, ergonomia și popularitatea printre fotografi. Toate aceste modele sunt camere bune pentru fotografie, în care un singur corp de cameră are numărul perfect de megapixeli, o gamă dinamică uriașă, etc

Comparați aceste 5 modele și alegeți cea mai bună cameră pentru stilul dvs. fotografic.


1. Sony A7R III

Aceasta este una dintre cele mai bune camere foto care are cea mai largă gamă dinamică nu numai la minimum, dar și la ISO relativ ridicat.

Puteți face fotografii uimitoare de noapte care pot fi publicate în rezoluție înaltă, toate aceste avantaje sunt combinate cu dimensiunile sale compacte, o bună varietate de lentile și rezoluția suportului matricial.

Recomandam obiectiv Sony pentru cameră:

Acesta este unul dintre cele mai accesibile lentile de portret pentru montaj E. Neclaritatea sa are unele „defecte” formale, de exemplu, ușoară torsiune a bokehului și a flăcării mai rigide decât în ​​alte lentile de portret.


2. Aparat foto DSLR Canon EOS 5D Mark IV, 30.4MP, Body, Negru


Acest corp cu adevărat multifuncțional poate fi folosit cu succes pentru fotografie de modă, peisaj, portret și chiar pentru filmare la reportaj. Este denumită cea mai bună cameră de fotografie dintre camerele full-frame în ceea ce privește versatilitatea.

Toate dezavantajele EOS 5D Mark III sunt fixate corespunzător în noua versiune. Deci, ne putem bucura de noul senzor cu o gamă dinamică mai largă și o gestionare mai corectă a detaliilor, chiar și în zonele întunecate ale fotografiei.


3. Aparat foto DSLR Canon EOS 800D, 24.2MP, Wi-Fi, Negru

Capabilitățile camerei și noua sa interfață vor permite oricui să devină un fotograf destul de încrezător. Aceasta este o cameră foto bună pentru fotografie care are autofocus rapid, suport video HDR și un ecran tactil cu ecran tactil. Din păcate, camera va părea suficient de simplă și nu funcțională pentru utilizatorii care preferă să facă videoclipuri decât să facă fotografii.

Recomandam obiectiv pentru cameră:

În același timp, este cea mai bună cameră DSLR pentru realizarea de videoclipuri acasă cu familia și prietenii. Datorită ecranului pivotant și DualPixel AF, procesul în sine este destul de simplu.


4. Fujifilm X-T3

Viteza este cea mai bună din clasa sa. Are autofocus precis și rapid în modul single-shot și fotografiere continuă în loturi. Lipsa de cereale cu o creștere semnificativă a ISO și rezoluție video maximă ridicată sunt principalele caracteristici ale acestei noi camere.

Fotografiile realizate cu Fujifilm X-T3 au claritate, detalii și micro-contrast excelent. Aparatul foto se caracterizează prin capacitatea de a capta un număr semnificativ de elemente în lumini strălucitoare și umbre profunde ale filmării atunci când filmați în RAW (RAF) pentru editare de imagini.

Recomandam obiectiv pentru cameră:


5. Sony Cyber-shot RX10 III

Sony DSC-RX10III este cea mai bună cameră compactă. Este foarte aproape de camerele profesionale DSLR, deși are un obiectiv încorporat.

Întinderea distanțelor focale de 24-200 mm cu un zoom de 25x vă va permite să lucrați cu aparatul foto în aproape toate stilurile.

Viteza de focalizare automată nu este prea mare, ceea ce este normal pentru focalizarea automată. Dimensiunea matricei este de 1 inch.

Înregistrarea video în 4K și Full HD, împreună cu fotografierea continuă rapidă, o plasează pe primul loc printre camerele moderne de pod. Dar este foarte scump!

 


Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023