Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cel mai bun pistol de vopsit

miercuri, martie 30th, 2022 579 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cel mai bun spray de vopsit
Indiferent dacă începeți primul dvs. proiect de bricolaj sau sunteți drept pentru îmbunătățirea locuinței, investiția într-un nou pistol de vopsea nu este niciodată o idee rea
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Un pulverizator de vopsea este cel mai rapid și eficient mod de a gestiona proiecte mari de vopsire, colorare și etanșare.

Un pistol profesional de vopsea vă va permite să lăsați deoparte perii și role în favoarea unui mod eficient, eficient și ușor de utilizat de a vopsi. Aceste mașini compacte vă pot ajuta să rezolvați lucrări mari de vopsire în interiorul sau în afara casei, economisind timp și dureri articulare nejustificate. De asemenea, puteți folosi un pistol de vopsea pentru a acoperi garduri, mobilier și alte obiecte cu suprafețe de dimensiuni rezonabile.

 

Cel mai bun pistol de vopsit


Lucruri de luat în considerare atunci când alegeți un pistol de vopsea

Indiferent dacă nu ai mai folosit niciodată un pistol de vopsea, sau doar căutați să încercați un model nou, găsirea celui mai bun pistol de vopsea pentru nevoile dvs. poate fi puțin dificilă. Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă pregăti înainte de a pulveriza primul strat. Veți dori să vă asigurați că puteți utiliza în siguranță una dintre aceste mașini eficiente în spațiul dvs. Spre deosebire de perii și role, nu veți putea controla pe deplin mizeria pe care o poate face un pistol de pulverizare. Este o idee bună să puneți jos cârpe, să acoperiți strâns orice piesă de mobilier cu folie de plastic și să îndepărtați toate obiectele pe care le puteți din cameră înainte de a picta. Pistoalele de pulverizare folosesc, de asemenea, multă vopsea, ceea ce înseamnă că este o idee bună să vă aprovizionați înainte de a începe procesul.

De asemenea, veți dori să acordați atenție vârfurilor și modelelor de pulverizare ale pulverizatorului. De exemplu, petele au nevoie de un vârf mai mic și de o presiune scăzută pentru a fi distribuite uniform, în timp ce vopselele și grundurile din latex se dezvoltă „sub presiune” și necesită un vârf mai larg. Dacă intenționați să utilizați pistolul de vopsea pentru mai multe proiecte, este o idee bună să căutați vârfuri flexibile sau unități care vin cu duze suplimentare. Modelele de pulverizare descriu forma și direcția în care se mișcă vopseaua atunci când este împinsă din duză; multe unități au mai multe opțiuni de model, inclusiv orizontal, vertical și rotund. Acest tip de flexibilitate va avea ca rezultat o acoperire rapidă și completă pentru numeroase proiecte.

Lucrezi la mobilier și alte proiecte mai mici?

Dacă doriți un pistol de pulverizare cu vopsea care să vă ajute să acoperiți articole de mobilier precum mese, bufete, credenza și multe altele, vă recomandăm să alegeți un model HVLP.

Volum mare (HV) înseamnă un volum de aer crescut pentru a transporta vopseaua până la vârful pistolului de pulverizare, astfel încât veți avea mai multă vopsea să aterizeze la suprafață într-un mod concentrat. Acest lucru are ca rezultat mai puține deșeuri atunci când vine vorba de particule de vopsea și mai puține călătorii la magazinul de hardware pentru a vă reîncărca aprovizionarea. Presiunea scăzută (LP) va reduce suprastropirea și va crește controlul, cu o duză îngustă, care este perfectă pentru a obține o acoperire completă în fisuri și crăpături.

Ai de gând să-ți pictezi mașina?

Oferirea mașinii tale cu o vopsea proaspătă poate aduce un drum lung atunci când vine vorba de îmbunătățirea mașinii tale. Deși nu este cea mai ușoară sarcină, un pistol de pulverizare cu vopsea poate oferi mașinii tale un strat nou, fără a o duce în magazin. Pentru a face acest lucru, veți dori să luați un pulverizator de vopsea de mână care este ușor de ținut în mână și proiectat ținând cont de detalii.

Trebuie să dau banii pentru a găsi un pistol de vopsea excelent?

Dacă nu intenționați să utilizați noul pistol de vopsea pentru mai multe proiecte și aveți nevoie doar de un pistol grozav pentru ceva simplu, cu siguranță nu trebuie să cheltuiți mult pentru a obține rezultatele de care aveți nevoie. Când căutați un model mai accesibil, alegeți un pistol pneumatic.

Întrebări frecvente
Î: Un pulverizator de vopsea folosește mai multă vopsea?

Tehnic, da, un pulverizator de vopsea folosește, în medie, cu aproximativ 33% mai multă vopsea decât o rolă sau un alt instrument de vopsit. Pulverizatoarele fără aer sunt cele care folosesc cel mai mult, în timp ce pistoalele HVLP folosesc aproximativ 20 la sută mai mult decât rola dvs. medie. Pistoalele gravitaționale care se bazează pe presiune înaltă pot avea nevoie de aproximativ 1,5 cani de vopsea pentru fiecare cană de care aveți nevoie pentru o metodă mai analogă.

Î: Pot lăsa vopsea într-un pulverizator peste noapte?

În general, nu este recomandat să lăsați vopsea în pulverizator peste noapte. Dacă este absolut necesar, asigurați-vă că depresurizați pulverizatorul și puneți pistolul și tubul de admisie într-o găleată cu apă. Să presupunem că vopseaua se usucă în interiorul duzei sau al recipientului. 

Î: Puteți trece apă printr-un pulverizator de vopsea?

Da, puteți trece apa printr-un pulverizator de vopsea. Acesta este cel mai bun mod de a curăța unitatea după utilizarea materialelor precum vopseaua pe bază de latex. Puteți folosi diluant de vopsea pentru a curăța după vopsele și lacuri pe bază de ulei. Este recomandat să curățați pulverizatorul de vopsea după fiecare utilizare.

Am cercetat și testat cele mai bune pulverizatoare de vopsea de pe piață, evaluând ușurința de utilizare, durabilitatea și valoarea generală. Alegerea noastră de top, pulverizatorul de vopsea fără aer Graco Magnum 262805 X7 Cart, este o mașină ușor de utilizat, excelentă pentru proiecte mari

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023