Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Apple iPhone 12: Tot ce știm până acum

duminică, decembrie 29th, 2019 82 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

iphone 12
Dtirea principală pentru iPhone 12 este mișcarea Apple pentru a integra o cameră 3D de lungă durată.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Sunt multe de iubit și, de asemenea, unele dezamăgiri. Însă, în general, Apple se îndreaptă spre cel mai interesant upgrade al iPhone-ului în ani. Iată motivele pentru care.

Ce stim pana acum despre telefonul Iphone 12

Cameră foto – știrea principală pentru iPhone 12 este mișcarea Apple pentru a integra o cameră 3D de lungă durată. Acest lucru a fost acum scurs de mai multe surse și va permite iPhone 12 să-și mapeze activ mediul de până la aproximativ 15 metri. Acesta va fi bazat pe laser, spre deosebire de gama de 25-50 de centimetri a sistemului de mapare 3D bazat pe proiector, utilizat în Face ID pe partea din față a iPhone-urilor actuale.

Camera 3D pe Iphone 12

În timp ce o cameră 3D poate ajuta fotografii cu lucruri precum modul Portret (unde măsurarea adâncimii este un factor major), dar câștigul mare este realitatea augmentată (AR). Așteptați-vă că Apple va face o mare parte din acest moment de lansare.Design – Poate că singura zonă în care iPhone 12 poate dezamăgi este modul în care arată.

Cu concepte mai radicale (ca mai sus) aparent în afara radarului, a fost acum descoperit un design mult mai de bază (aproape identic cu iPhone X / XS / 11 Pro). Mai este timp să se schimbe acest lucru, însă Apple pare să facă cele mai mari avansuri pe plan intern în acest an.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023