Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

10 strategii de dezvoltare personală care funcționează

joi, decembrie 9th, 2021 462 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Este important să vă maximizați dezvoltarea personală la locul de muncă.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Este important să vă maximizați dezvoltarea personală la locul de muncă. Din fericire, există o mulțime de moduri în care vă puteți îmbunătăți echipa și afacerea.

Fie că este vorba de abordarea lacunelor de cunoștințe, de sănătate și bunăstare, de îmbunătățirea abilităților existente și de modificarea echilibrului dintre viața profesională și viața personală sau chiar de a învăța ceva complet nou, adoptarea unei mentalități de creștere este esențială pentru dezvoltarea oamenilor.

Începeți prin a vă evalua propria performanță. Odată ce ai identificat punctele slabe/provocările pe care speri să le îmbunătățești, aruncă o privire la lista de mai jos pentru câteva strategii concrete de dezvoltare personală. Iată 11 despre care credem că funcționează cu adevărat.

10 strategii de dezvoltare personală care funcționează

1. Stabiliți obiective
În primul rând va recomandam sa stabiliți obiective și obiective clare. Notati si identificati dorința  dvs. și a echipei dvs. Trebuie să le realizați, apoi utilizați acest punct de referință și o măsură a succesului. Stabilirea unor obiective grozave va ajuta; asigurați-vă că obiectivul dvs. este specific, măsurabil, realizabil, realist și bazat pe timp.

2. Notati pe hartie 
Angajați o acțiune pe hârtie (sau o listă digitală de activități) în acest moment. Sistemele de management al performanței – cum ar fi funcția unu-la-unu și de revizuire a performanței, vă pot ajuta să vă mențineți pe drumul cel bun pentru obiectivele de dezvoltare personală.

3. Fă ceea ce funcționează pentru tine
Dacă ai mai făcut ceva într-un anumit fel înainte și te-a ajutat să te îmbunătățești, atunci folosește din nou acea tactică. Este bine să cumperi nenumărate cărți de auto-ajutor dacă știi că răspunzi mai bine la învățare prin cursuri de formare.

 

10 strategii de dezvoltare personală care funcționează


 

4. Începeți mic
Ar putea părea descurajant să „deveniți un comunicator mai bun”. Dar dacă împărțiți acea țintă considerabilă în pași mai mici și începeți doar una dintre ele, atunci sarcina pare mai puțin formidabilă. Dacă te provoci să atingi doar un obiectiv modest la început, poți crește de acolo odată ce ești gata. Atingerea unui obiectiv mic, mai realizabil de dezvoltare personală ne dă putere și ne încurajează să continuăm. În cel mai scurt timp, veți lucra cu bucurie spre obiectivul final final.

5. Mergi în ritmul tău
Acesta este similar cu punctul anterior. Pe lângă faptul că începeți de la scară mică, nu ar trebui să vă puneți presiune pentru a realiza ceva într-un interval de timp prea scurt. Ne angajăm deseori, așa că dacă nu vă puteți atinge obiectivul în timpul pe care vi l-ați permis, fiți amabili cu dvs. și relaxați termenul limită. Dacă obiectivul tău este ca un maraton, s-ar putea să nu-l atingi pe toate dintr-o singură mișcare, dar fiecare pas pe care îl faci va fi cu un pas mai aproape de linia de sosire.

6. Îmbunătățiți abilitățile existente
Adesea ne concentrăm pe a învăța ceva nou, dar uneori ai putea dori să te gândești să îmbunătățești ceva la care ești deja bun, mai degrabă decât să abordezi una dintre punctele tale slabe. De prea multe ori ne concentrăm pe aspectele noastre negative. Dar dacă poți întări ceva la care ești deja bun, ai putea deveni extraordinar la asta. Beneficiile acestui lucru pentru afacerea dvs. mică ar putea fi spectaculoase.

7. Aveți o mentalitate de câștigător
Nu este niciodată greșit să-ți îmbrățișezi și să abordezi eșecurile tale, astfel vei învăța din ele. Dacă intri în experiențe noi și în situații de învățare cu mentalitatea pe care o vei atinge, este mai probabil să faci asta. Carol Dweck, autoarea cărții „Mindset: The New Psychology of Success”, spune că oamenii de succes au o mentalitate de creștere și că „cred că chiar și talentele și abilitățile de bază pot fi dezvoltate în timp prin experiență, mentorat și așa mai departe. Și aceștia sunt oamenii care merg pentru asta. Nu sunt întotdeauna îngrijorați de cât de deștepți sunt, cum vor arăta, ce va însemna o greșeală. Se provoacă pe ei înșiși și cresc.”

8. Învață din eșec
Încearcă să iei ceva din fiecare întâlnire personală pe care o ai. Majoritatea oamenilor cu care întâlnim zi de zi ne pot învăța ceva pe care apoi îl putem aplica în propriile noastre vieți. La cel mai simplu nivel, serviciul prietenos cu clienții pe care l-ați primit când ți-ai luat cafeaua de dimineață probabil îți va fi înseninat ziua. Poți apoi să aplici această atitudine la următoarea ta întâlnire și să faci pe altcineva la fel de fericit? Încearcă, de asemenea, să fii deschis către noi opinii și noi moduri de a face lucrurile; nu știi niciodată ce ai putea învăța.

9. Folosiți o abordare mai profundă
Uneori este mai bine să studiezi un lucru în profunzime decât să înveți multe lucruri la un nivel mai superficial. Este posibil să fi identificat câteva aspecte ale caracterului tău pe care vrei să le abordezi în planul tău de dezvoltare personală. Este aproape un dat că nu vei putea prelua totul deodată. Așa că abordează un lucru pe rând și dedică-i suficient timp și resurse pentru a-l putea aborda mai profund și mai amănunțit decât ai fi putut altfel.

10. Prioritizează-ți dezvoltarea personală
Pune-ți deoparte timpul pe care să-l petreci cu tine însuți. Pune-ți propria dezvoltare în fruntea agendei tale și concentrează-te temeinic asupra ei. Dacă nu te aplici, noua ta învățare nu va deveni un obicei și lucrurile se vor diminua treptat. În plus, meritați.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023