Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Google se opreste incontinu ? Cum poti rezolva eroarea

miercuri, iunie 23rd, 2021 95 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Google se opreste incontinu? Cum rezolv problema Google
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Google se opreste incontinu? Cum rezolv problema Google

Se pare că aceasta problema a apărut în cazul utilizatorilor Android, chiar după actualizarea aplicațiilor.  Ne așteptăm ca gigantul Google să ofere o actualizare in curând, pentru cei ce nu vor să aștepte. 

Din câte se pare, problema a fost cauzată de o actualizare adusă serviciilor Google, iar aceasta s-a petrecut pe parcursul nopții și, în funcție de versiunea de Android pe care o aveai instalată pe telefon, detaliul cu pricina te-a afectat în mod direct. Vestea proastă vine la aproximativ trei luni după o altă situație similară în care mai multe aplicații au început să se închidă din senin pe terminalele posesorilor de smartphone-uri cu Android. 

Rezolvarea temporară a problemei Google se opreste incontinu ar fi dezinstalarea update-urilor pentru aplicația  “Google” din telefon.

Dacă telefonul manifestă o astfel de eroare, va trebui să intrați în zona de Setări, să accesați meniul Aplicații și să căutați Google în lista de aplicații. Puteți opri forțat aplicația, iar apoi să dezinstalați ultimele actualizări accesând meniul din partea de sus. 

Google se opreste incontinu

Google se opreste incontinu

Momentan Google nu a emis un comunicat cu privire la această problemă.

Dacă te confrunți cu mesajul ”Google se oprește încontinuu” pe terminalul tău cu Android, soluțiile sunt mai multe pentru a-ți recăpăta accesul la terminal. În teorie, Google ar trebui să vină cu o actualizare care să înlocuiască actualizarea defectă, dar până se întâmplă acest lucru, există câteva trucuri la care poți apela.

O posibilă soluție reprezintă dezinstalarea actualizării la aplicația Google. În acest scop, intră în Setări, la Aplicații sau Apps și caută Google în lista stufoasă. De acolo poți opri forțat aplicația, după ce ai accesat-o. Problema ar trebui remediată după ce ai apăsat pe Uninstall Update în dreapta sus.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023