Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Samsung ar putea aduce telefoane Galaxy S23 alimentate cu Exynos

joi, septembrie 22nd, 2022 14 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

samsung s23
Divizia Samsung MX (Mobile eXperience) este dezamăgită de performanța chipset-ului intern din smartphone-urile Galaxy S22. Pe de altă parte, directorii de nivel înalt își doresc în continuare ca produsele emblematice de anul viitor să vină cu Exynos 2300, fabricat de Samsung Semiconductors.
Image: © maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Un nou raport din Coreea de Sud susține că modelul de bază Galaxy S23 va înregistra o creștere minoră de 5% a capacității bateriei sale în comparație cu bateria de 3.700 mAh a lui Galaxy S22. În acest moment, nu este clar dacă o creștere a capacității va fi făcută și pentru modelele + și Ultra.

Clienții apreciază întotdeauna mai multă durată de viață a bateriei. Este un domeniu în care există întotdeauna loc de îmbunătățire, indiferent de dispozitiv. Un nou raport sugerează că Samsung ia în considerare acum o creștere a capacității bateriei pentru Galaxy S23 de anul viitor.

Spațiul rămâne o constrângere majoră atunci când încercați să măriți dimensiunea bateriei. Scopul este întotdeauna să potriviți o baterie mai mare, fără a fi nevoie să faceți dispozitivul inutil de gros. Prin urmare, trebuie să se bazeze pe progresele în tehnologia bateriilor. Samsung SDI, unul dintre furnizorii de baterii pentru dispozitivele Galaxy, folosește acum o tehnologie de stivuire pentru a crește capacitatea bateriilor mici.

Samsung va folosi exclusiv procesoare Snapdragon

Qualcomm a confirmat că Samsung va folosi exclusiv procesoare Snapdragon pentru telefoanele sale emblematice Galaxy începând de anul viitor. Acest lucru a însemnat că întreaga serie Galaxy S23 va fi alimentată doar de cel mai recent chipset Snapdragon pentru 2023. Cu toate acestea, există șansa acum ca acesta să nu fie cazul. Un nou zvon a susținut că chipsetul Exynos 2300 este acum în dezvoltare la Samsung. De asemenea, se susține că seria Galaxy S23 va fi livrată în unele părți cu Exynos 2300.

 

Poate că raportul ar putea fi încă în favoarea Qualcomm. Un raport anterior a arătat că aproape 70% dintre unitățile Galaxy S22 folosesc Snapdragon 8 Gen 1, în timp ce doar 30% vin cu Exynos 2200. Este absolut posibil ca Snapdragon să reprezinte mai mult de 70% din livrările Galaxy S23, dar se cere întrebarea, ce vină are procentul rămas de clienți?

Clienții de pe piețele în care Samsung furnizează variantele Exynos au simțit întotdeauna că au primit capătul scurt al stick-ului. Ei plătesc același preț pentru un dispozitiv care efectiv nu funcționează la un nivel similar în comparație cu același dispozitiv vândut în altă parte a lumii. Acest lucru nu este în întregime corect pentru client, mai ales dacă luați în considerare faptul că această problemă nu există cu alte produse emblematice majore, cum ar fi iPhone.

Merita sa cumparam un telefon Samsung S23 ?

Prezentarea slabă a lui Exynos 2200 în seria emblematică din acest an a arătat foarte clar că ceva trebuie să ofere. Clienții au terminat cu asta și acum doresc să fie tratați în mod egal cu clienții de pe piețele Snapdragon. Gama Galaxy S23 a apărut ca o rază de speranță, în sensul că ar putea pune capăt în sfârșit acestei discrepanțe.

Pentru ca Samsung să reînvie Exynos pentru gama sa din 2023 pare o glumă, având în vedere faptul că Exynos nu a reușit în mod constant să se ridice la înălțimea așteptărilor în ultimii ani, cu atât mai mult atunci când se simte posibil să livreze toate unitățile peste tot cu cele mai recente Chipset Snapdragon de la Qualcomm.

Utilizarea chipset-ului emblematic Exynos este deja destul de limitată, chiar și în gama proprie a Samsung. Smartphone-urile sale pliabile au folosit doar cipuri Snapdragon de când primul a fost lansat în 2019. Seria Galaxy Note avea înainte această împărțire Exynos/Snapdragon, dar acea serie a fost anulată. Numai seria Galaxy S23 primește Exynos de ultimă generație, iar Samsung, de asemenea, nu furnizează cipul altor producători OEM.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023