Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

PS6 (PlayStation 6) : stiri, data lansarii, specificatii si zvonuri

luni, ianuarie 10th, 2022 1.583 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

playstation-6
Cea mai recentă PlayStation a sosit în 2020, dar nu există niciodată un moment greșit pentru a vorbi despre ce urmează.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Nu a trecut mult timp de când PlayStation5 a fost lansat, dar aici discutăm despre următoarea PlayStation pentru iubitorii noștri de jocuri. Știm că sunteți mereu încântați să primiți noile versiuni ale consolei dvs. de jocuri. Vă vom spune data estimată a lansării PlayStation 6.

Seria PlayStation

Dacă ești un adevărat iubitor de jocuri, nu poate exista șansa să nu visezi să ai o întreagă configurație de joc în propria ta casă, iar când vine vorba de setările de jocuri, PlayStation este consola de jocuri de care ai nevoie. Da, aici veți citi despre cel mai bun brand de jocuri video, care este produs de Sony Interactive Entertainment. 

PlayStation cuprinde cinci serii până în prezent, începând din decembrie 1994 până în 2020 și încă multe altele urmează să fie lansate. Milioane de aceste console de jocuri au fost deja vândute și sunt încă la mare căutare.

Data lansării PlayStation 6

Lansarea PlayStation 5 a adus deja lumea în a noua generație de jocuri, dar totuși, unii dintre jucători abia așteaptă să afle ce va aduce PlayStation 6 în lumea jocurilor. Prima întrebare care ar apărea în mintea ta despre PlayStation6 ar fi, desigur, data lansării sale, nu? Ei bine, suntem la fel de încântați să salutăm PlayStation 6 la fel de mult ca și voi, dar spre dezamăgirea noastră, lucrul trist este că nu s-ar lansa prea curând, vă puteți aștepta ca data de lansare a PlayStation 6 să fie aproape de 2025-2027.

 

Specificații PlayStation 6

După cum știm, PlayStation 5 este deja avansat în specificațiile sale, cum ar fi Dual Sense excelent, capacitate 8K/120 fps și player Blu-ray 4K. Astfel, PlayStation 6 ar trebui să fie o versiune mai bună, cu specificații mai înalte, cum ar fi grafică îmbunătățită, mai mult de 16 GB RAM și un sistem complet wireless . Deși este prea devreme pentru a prezice specificațiile, dar le putem presupune pe baza specificațiilor versiunilor anterioare.

Zvonuri PlayStation 6

Din moment ce știm cu toții că zvonurile sunt ceva care cu siguranță nu se bazează pe fapte, ci în întregime bârfe și interpretări. Deci, nici nu ne putem baza cu adevărat pe ele și nici nu ne putem declina complet pe ele, deoarece bârfele pornesc și ele de la un fapt inițial. 

  1. Deoarece PS 5 este cea mai mare consolă ca dimensiune, oamenii se așteaptă la o dimensiune mai mică a PlayStation 6.
  2. De asemenea, oamenii se așteaptă la o stocare internă mai bună și extensibilă în următoarea serie a PlayStation.
  3. Suportul audio Bluetooth este, de asemenea, o caracteristică dorită.
  4. Îmbunătățirea interfeței de utilizare și un sistem complet wireless sunt, de asemenea, la mare căutare.
Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023