Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cele mai bune betoniere

vineri, decembrie 2nd, 2022 11 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cea mai buna betoniera in 2022
Un mixer de ciment este un instrument la îndemână care poate fi folosit pentru o mare varietate de proiecte de reparații și remodelare a casei rezidențiale. Și poate amesteca mai mult decât betonul . Dacă veți face în mod regulat lucrări care implică ciment, mortar sau materiale similare , o betoniere vă poate economisi mult timp și energie.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Betoniera este folosita la prepararea cimentului si a mortarului pentru utilizare in jurul casei. 

Umpleti sau goliti continutul cuvei in timp ce aceasta se roteste. Observati sensul rotatiei cuvei. Observati ca acest sens indicat pe cuva betonierei! Betoniera nu este construita pentru transportul pe drumuri publice sau pentru a fi remorcata. Este menita a fi transportata cu un vehicul sau remorca.

Top betoniere in 2022

Cele mai bune betoniere


ALIMENTAREA LA CURENT ELECTRIC 

Datorita izolarii electrice, betoniera poate fi alimentata direct la o priza normala, nu este necesara utilizarea de adaptoare sau alte accesorii. O priza normala (230V) protejata cu siguranta 10A este suficienta. Betoniera poate fi folosita doar daca carcasa motorului si celelalte componente sunt asamblate conform indicatiilor. Cablul de alimentare trebuie sa respecte cerintele IEC 245-4 1980 (DIN 57 282) si sa aiba marcajul H 07 RN-F, sau echivalent. Sectiunea cablului de alimentare trebuie sa fie de minim 2 x 1,5mm². Aceasta sectiune este suficienta pentru un cablu de alimentare de maximum 25 de metri lungime. Pentru cabluri mai lungi de 25m, sectiunea trebuie sa fie de minim 3 x 2,5mm². Cablurile protejate impotriva deteriorarii mecanice si impotriva apei. Verificati cablul inainte de utilizare : acesta trebuie sa indeplineasca cele doua conditii enuntate mai sus. Nu folositi niciodata un cablu de alimentare necorespunzator, indiferent de motiv. Cand intindeti cablul de alimentare, sa va asigurati ca nu este strivit sau indoit. De asemenea, sa va asigurati ca nu sunt impuritati sau corpuri straine in contacte, pentru a evita scurt-circuite. Nu utilizati niciodata cabluri sau conexiuni improvizate. Nu inlaturati niciodata mecanismele de protectie si nu le scoateti din uz. Doar un electrician autorizat care este obligat sa respecte regulile de siguranta in vigoare, este autorizat sa efectueze reparatii la conectarile electrice. Doar producatorul sau un tehnician calificat este in masura sa efectueze reparatii la componentele electrice.

PUNEREA IN FUNCTIUNE A BETONIEREI 

• Asezati betoniera pe o baza solida, fara inclinatii. Verificati ca betoniera sa fie stabila. 

• Cand puneti in functiune betoniera, asigurati-va ca interiorul (continutul) nu poate fi rasturnat din greseala. 

• Spatiul de lucru din jurul betonierei trebuie sa fie degajat, astfel incat utilizatorul betonierei sa nu accidenteze alti lucratori. 

• Este necesar sa asigurati lumina corespunzatoare in spatiul de lucru al betonierei. De asemenea, pentru a evita contactul accidental cu alti lucratori. 

• Acest produs poate fi folosit de catre copii cu varsta de minim 8 ani, dar nu si de catre persoane cu deficiente locomotorii, psihice sau mentale sau fara experienta sau cunostinte. Persoana care utilizeaza betoniera trebuie sa fie constienta de riscurile implicate in utilizarea betonierei si cunoaste instructiunile de folosinta a acesteia. Copii nu trebuie sa se joace cu betoniera. Curatarea si mentenanta nu trebuiesc efectuate de catre copii fara supraveghere. 

• Componentele betonierei nu se repara. Componentele deteriorate sau distruse se inlocuiesc cu altele originale. 

• Betoniera trebuie folosita cu protectie mecanica si electrica corespunzatoare. Pentru asamblarea betonierei, vedeti fisa anexata cu instructiuni. Daca betoniera este asezata pe o suprafata inclinata, exista pericolul sa se rastoarne. Verificati stabilitatea betonierei. Cand utilizati betoniera aveti grija sa preveniti golirea accidentala a continutului cuvei.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023