Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Lansare LIVE playstation 5 Youtube

joi, iunie 11th, 2020 85 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

PS5 (sau PlayStation 5) este consola PlayStation de generație următoare, cu o dată de lansare confirmată la sfârșitul anului 2020.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

PS5 (sau PlayStation 5) este consola PlayStation de generație următoare, cu o dată de lansare confirmată la sfârșitul anului 2020. Sony încă nu a dezvăluit cum arată PS5 încă – sau a divulgat cum va costa -, dar jocurile PS5 dezvăluie un eveniment. numit Viitorul jocurilor se întâmplă astăzi, ceea ce ar trebui să dezvăluie în cele din urmă ceea ce vom juca pe consolă de la lansare și probabil dincolo (aici este cum să urmăriți jocurile PS5 Future of Gaming dezvăluirea evenimentului).

 Deci, ce va avea de oferit PlayStation 5 la lansare? Va fi o mașină de 8K? Va mai suporta suporturi optice? Când este data lansării PS5? Cât va costa PS5?

Sony a dezvăluit anterior controlerul DualSense PS5, care include o serie de caracteristici care sună impresionant, precum feedback haptic, declanșatoare adaptive și un microfon încorporat. Ceea ce se evidențiază cu adevărat în ceea ce privește controlerul DualSense, este însă aspectul său radical diferit și schema de culori alb-negru cu vârsta spațială, ceea ce sugerează că designul PS5 are un aspect similar – și va marca o îndepărtare semnificativă de predecesorii săi.

Lansare LIVE PLAYSTATION 5 – ora 23:00

 

 

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023