Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
5g
Viteză mai rapidă față de mai multă acoperire. Aceasta este cea mai importantă problemă pentru rețelele 5G de astăzi.

În stânga mea, descarc jocul PUBG Mobile prin rețeaua 5G a lui Verizon. În dreapta mea, cronometrez cât timp durează instalarea: 2,5 minute (față de 6 minute pe 4G). Ceea ce este atât de încântător în acest moment are mai puțin de-a face cu bara de progres de pe ecranul meu și mai mult de a face mărturie pentru una dintre primele rețele 5G live oriunde în lume.

După ani în care am auzit cum 5G este în măsură să ne schimbe viața cu viteze de descărcare a telefonului rapid și fulger, și apeluri video super-rezoluție, aplicații AR și jocuri în timp real, care nu sunt întârziate, 5G este în sfârșit real. Dar este departe de a fi stabil – și stabilitatea este singurul lucru de care are nevoie disperată 5G.

Pe suprafața sa, 5G are aproximativ viteze uimitoare și latență aproape zero – intervalul de timp dintre momentul în care telefonul tău face ping-ul în rețea și când răspunde. Dar la scară globală, ea reprezintă dominanța politică și puterea economică.

Nicăieri nu este prezentat acest lucru mai clar decât în ​​interesul din ce în ce mai mare al președintelui Donald Trump pentru 5G, care până în prezent include oprirea unei achiziții pentru a-l menține independent pe producătorul de cipriști american Qualcomm, semnarea unui ordin executiv de interzicere a companiei de infrastructură 5G Huawei de a opera cu companii americane, și chiar apăsând pentru actualizări 6G cât mai rapid. (6G nu există încă.)

Rețelele 5G din întreaga lume se dezvoltă ca pinpricks în orașe și cartiere, acționând în mare măsură ca puncte de hotspot care vor oferi telefonului tău un suc impresionant dacă stai doar în locul potrivit cu dispozitivul potrivit. Dar mutați un bloc mai departe, intrați într-o clădire sau hop într-o mașină și această conexiune 5G este la fel de probabilă să revină la 4G. Sau conexiunea s-ar putea să suplinească și să-și piardă apucatul pe 5G de unul singur.

Până acum, colegii mei redactori CNET și am obținut un gust extins de 5G de primă mână pe șapte rețele, în 11 orașe care se întind din Los Angeles până la Seul, cu patru mărci de telefoane. Am efectuat zeci de teste de viteză în aplicația de evaluare comparativă Speedtest.net și am descărcat filme și aplicații de zeci de ori de la servicii precum Google Play, Netflix și Amazon Prime.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023