Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Google a experimentat moduri întunecate pentru Google Chrome de câteva luni, pentru desktop și dispozitiv mobil, dar nu există niciun buton simplu sau caseta de selectare pentru a face comutatorul. Modul întunecat al Chrome este activat într-un mod diferit pentru fiecare sistem de operare.

Există mai multe motive pentru a alege modul întunecat pentru Chrome. Pe dispozitivele mobile, poate cel mai mare factor este durata bateriei. Ecranul telefonului dvs. folosește multă putere, iar în 2018, Google însuși a confirmat că aplicațiile cu interfețe mai întunecate folosesc mult mai puțin suc decât omologii lor strălucitori și albi.

Alegerea modului întunecat înseamnă, de asemenea, că sunteți expus la lumină mai puțin albastră, ceea ce vă poate afecta capacitatea de a dormi. Lipsa de somn nu doar că te lasă să te simți obosit și cranky, ci este asociată și cu obezitatea, hipertensiunea arterială, diabetul și bolile de inimă.

În cele din urmă, pare a fi mișto. Limbajul Google Design Material și ultima actualizare a Facebook sunt atât de luminoase, cât și de alb, iar trecerea la modul întunecat face o schimbare revigorantă. Dacă aceste motive sunt suficiente pentru a vă ispiti, iată cum puteți trece la modul întunecat în Chrome pentru Windows, macOS, Android și iOS.

Activați modul întunecat pentru Chrome pe Windows 10
1. Intrați în meniul Setări, alegeți „Personalizare”, faceți clic pe „Culori” și derulați în jos până la comutatorul marcat „Alegeți modul de aplicație implicit”.

2. Schimbați acest lucru în „Dark” și toate aplicațiile cu un mod nativ întunecat, inclusiv Chrome, își vor schimba culoarea. Nu este nevoie să reporniți browserul.

Activați modul întunecat pentru Chrome pe macOS
1. Deschideți „Preferințe de sistem”, faceți clic pe „General”, selectați „Aspect”.

2. Selectați opțiunea „Întunecat”. Ca și în cazul Windows, toate aplicațiile cu un mod nativ întunecat se vor schimba automat fără a mai fi introduse de la dvs.

Activați modul întunecat pentru Chrome pe Android
1. Modul întunecat este încă o caracteristică experimentală în Chrome pentru Android, așa că rețineți că unele elemente de design ar putea părea un pic ciudate. Pentru activare, introduceți chrome: // steaguri în bara de adrese a browserului.

2. Apăsați caseta „Căutare steaguri” și intrați în întuneric. Aici veți găsi două opțiuni: „Modul întunecat al conținutului web Android” și „Modul întunecat al Android Chrome UI”. Dacă activați prima opțiune, Chrome va detecta dacă dezvoltatorii unui site au creat o versiune întunecată și o vor selecta automat. Dacă nu există o versiune întunecată disponibilă, browserul va inversa culorile site-ului. Activarea celei de-a doua opțiuni înseamnă că interfața browserului în sine se va întuneca.

3. Atingeți meniul derulant sub fiecare dintre aceste opțiuni și schimbați setarea pe „Activat”, apoi reporniți Chrome.

4. Acum deschideți meniul de setări, atingeți „Teme” și selectați „Întunecat”. Dacă nu puteți vedea opțiunea Teme, reporniți Chrome din nou și ar trebui să apară.

Activați modul întunecat pentru Chrome pe iOS
Google nu a lansat un mod întunecat pentru Chrome pe iOS, dar este o lucrare în curs și poate deveni disponibilă cu următoarea actualizare majoră a browserului. Vom actualiza acest articol cu ​​instrucțiuni despre activarea acestuia la sosire. Deocamdată, puteți utiliza funcția Invertire pentru a obține un efect similar.

1. Deschideți „Setări” și selectați „General> Accesibilitate> Locuințe afișate”.

2. Comutați „Invertire clasică” pentru a inversa culorile de pe ecranul dispozitivului sau „Inversare inteligentă” pentru a lăsa imaginile singure, dar a inversa orice altceva.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023