Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile lunii Decembrie 2022 la PS plus Esential

joi, decembrie 1st, 2022 309 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

BIOMUTANT
Abonații primesc trei jocuri gratuite în decembrie, inclusiv o lansare nouă.
Image: © blog.playstation.com
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
ps4plus

Card abonament Playstation Plus RO

Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 5 Digital Edition

Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 5 + Joc PS5 FIFA 23

Magazin Emag Romania
ps4plus

Playstation Plus RO 365 Zile

Magazin Emag Romania
Consola PlayStation 5 + Joc PS5 Gran Turismo 7 + Joc PS5 Horizon Forbidden West + PSPlus 90 zile

Consola Playstation 5 (B-Chasis) + Joc PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart

Jocuri lunare PlayStation Plus pentru decembrie: Divine Knockout: Founder’s Edition, Mass Effect Legendary Edition, Biomutant

Gama de jocuri gratuite pentru PlayStation Plus din decembrie 2022 a fost confirmată în urma unei scurgeri de informații, iar membrii sunt pregătiți pentru câteva titluri celebre care vor apărea în curând, inclusiv o lansare nou-nouță.

Mass Effect Legendary Edition, Biomutant și Divine Knockout vor fi gratuite pentru abonații PS5 și PS4 la PlayStation Plus în decembrie. Aceste titluri vor fi disponibile gratuit în perioada 6 decembrie 2022 – 3 ianuarie 2023.

Mass Effect Legendary Edition include versiuni actualizate ale celor trei jocuri originale Mass Effect, în timp ce Biomutant este jocul de acțiune post-apocaliptic al dezvoltatorului Experiment 101, cu un mamifer războinic. Între timp, Divine Knockout este un joc de lupte la persoana a treia, cu câmpuri de luptă în evoluție și moduri de joc multipleSe lansează pe 6 decembrie direct pe PlayStation Plus.

Jocuri gratuite PlayStation Plus pentru decembrie 2022

Disponibil în perioada 6 decembrie – 3 ianuarie 2023

  • Mass Effect Legendary Edition (PS4)
  • Biomutant (PS4, PS5)
  • Divine Knockout (PS4, PS5)

 

Mass Effect Legendary Edition (PS4)

 

Biomutant (PS4/PS5)

Divine Knockout (PS4/PS5)

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023