Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

PS Plus ianuarie 2020: jocurile gratuite PS4 dezvăluie

vineri, decembrie 27th, 2019 452 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Știrile PS Plus din ianuarie 2020 ar putea veni astăzi pentru jucătorii PS4 care doresc să afle care sunt urmatoarele jocuri gratuite PlayStation sau poate fi planificată o așteptare mai lungă.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Conform tradiției, Sony nu a reușit să dezvăluie linia PS Plus din ianuarie 2020 a jocurilor gratuite PS4 în ultima miercuri a lunii curente. Gigantul tehnologic s-a lipit de această rutină pentru cea mai mare parte a anului 2019 și înseamnă că abonații PlayStation Plus au trebuit să aștepte puțin mai mult decât de obicei. Întrebarea acum este cât timp vor trebui să aștepte jucătorii de la Sony pentru a anunța noua colecție de jocuri PS4?

Jocurile lunii ianuarie 2020 pentru playstation 4

Aceasta a fost data la care a fost dezvăluită anul trecut și ar fi logic că Sony a amânat știrea de la 25 decembrie pentru 24 de ore.

Cu toate acestea, Sony nu a spus nimic în ceea ce privește planurile sale schimbate și există o șansă bună ca acestea să poată împinge înapoi distribuirea veștilor și mai departe.

Din cauza modului în care datele scad, jocurile gratuite pentru PS Plus din ianuarie 2020 ar putea să nu fie dezvăluite până la ora 16:30 ora Marii Britanii de 1 ianuarie.

Aceasta va fi urmată de faptul că noile jocuri gratuite PS4 vor deveni disponibile pentru a fi descărcate mai puțin de o săptămână mai târziu marți, 7 ianuarie.

Singurul beneficiu este că, cu atât de mulți oameni care primesc noi console pentru Crăciun, le oferă timp suplimentar pentru a descărca jocurile gratuite pentru PS4 din decembrie 2019.

Fanii și-au făcut propriile predicții, mulți sperând pentru The Witcher 3: Wild Hunt, în timp ce alte idei includ Resident Evil 2 Remake, deși acest lucru pare puțin probabil bazat pe lansarea acestuia cu mai puțin de 12 luni în urmă.

Alții se așteaptă să vadă Ordinul 1886 inclus la un moment dat în viitor și a prezentat pe fiecare fir de predicție PS Plus încă din vremuri imemoriale.

Jocurile Ubisoft precum Watch Dogs 2 și Far Cry Primal obțin o mențiune, alături de Firewatch, BioShock The Collection și Sleeping Dogs.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023