Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Zile libere in 2023

joi, decembrie 29th, 2022 18 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Zile-libere-2023
Sarbatori legale in 2023, care sunt zilele libere si care zile sunt sarbatori legale.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

INFO: Guvernul a stabilit, printr-o hotărâre, ca zilele de 23 ianuarie, 2 iunie și 14 august 2023 să fie zile libere pentru salariații din instituţiile şi autorităţile publice, având în vedere că acestea se situează între zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează, conform Codului Muncii, și zile de repaus săptămânal.

Decizia de a stabili zilele libere la începutul anului, pentru personalul din sistemul bugetar, a fost luată potrivit Codului Muncii, astfel încât angajatorii și angajații să își poată stabili și previziona zilele libere pentru întregul an.

Zile libere în 2023 sunt:

1 Ianuarie, 2 Ianuarie — Anul Nou
23 Ianuarie 
24 Ianuarie — Ziua Unirii Principatelor Române
14 Aprilie — Vinerea Mare,
16 -17 Aprilie — Paște ortodox 2023
1 Mai — Ziua Muncii
1 Iunie — Ziua Copilului
2 Iunie
4 Iunie (duminică) – Rusalii, 5 iunie (luni) — A doua zi de Rusalii
14 August
15 August — Adormirea Maicii Domnului
30 Noiembrie — Sfântul Andrei
1 Decembrie — Ziua Națională a României
25 Decembrie, 26 decembrie — Crăciunul

Potrivit prevederilor legale în vigoare, angajaţii care sunt nevoiţi să lucreze inclusiv în zilele considerate libere, vor primi în plus la salariu, adică ziua lucrată va fi plătită dublu.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023