Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Dominatia Bitcoin in 2021

sâmbătă, aprilie 10th, 2021 453 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

bitcoin
Când dominația BTC crește, înseamnă că cererea pentru BTC crește și că pentru altcoins scade. Când dominația BTC scade, înseamnă că crește cererea pentru altcoins și că pentru BTC scade.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Deși există mii de valute diferite, dominația Bitcoin a fost peste 50% în cea mai mare parte a deceniului.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND DOMINANȚA BTC crește sau scade?

Când dominația BTC crește, înseamnă că cererea pentru BTC crește și că pentru altcoins scade. Când dominația BTC scade, înseamnă că crește cererea pentru altcoins și că pentru BTC scade.

Când dominația BTC crește, înseamnă că investitorii în criptare caută o investiție mai puțin volatilă și mai sigură. Este similar cu cumpărarea de acțiuni de pe lista A sau YEN în valută sau aur în mărfuri. În timpul incertitudinii pieței, investitorii se îndreaptă spre active mai puțin volatile și extrem de lichide, cum ar fi BTC, mai degrabă decât să investească în altcoins cu lichiditate scăzută și capitalizare de piață. Există mai multe motive pentru dominarea ridicată a BTC, care includ: cel mai vechi activ digital, listat pe toate bursele, complet descentralizat, atenție extremă a mass-media etc. Acesta este motivul pentru care majoritatea traderilor din criptomonede și-au început călătoria de către BTC ca fiind prima criptomonedă.

Când dominația BTC scade, indică începutul sezonului alternativ.

Este o indicație că profiturile obținute din creșterea prețului BTC vor fi folosite acum pentru a cumpăra altcoins. O scădere a dominanței BTC este un semn bun pentru altcoins.

Altcoins au o probabilitate mult mai mare de câștiguri exponențiale, având în vedere lichiditatea redusă și volatilitatea ridicată în comparație cu BTC.

Pentru a da un exemplu, este mult mai probabil ca un altcoin ca BAND să sară de la 5 USD la 15 USD într-un interval de timp mult mai scurt decât BTC să sară de la 10.000 USD la 30.000 USD în același interval de timp.

 

 

ISTORICUL DOMINANȚEI BITCOIN

 

De la introducerea a 10 criptomonede suplimentare, dominanța BTC a fost în mare parte peste 50% în ceea ce privește dominanța pieței. Până în noiembrie 2014, dominația BTC a fost peste 90%. După introducerea XRP, dominația a început să scadă și a ajuns la 78%, când dominanța XRP a fost de 13% în primul sezon altcons.

Dominația BTC a revenit la 90% la începutul anului 2016, până când ETH a fost listată pe burse, care a preluat 13% din plafonul de piață și a condus dominația BTC să scadă până în anii 70 și a început din nou să se deplaseze înapoi.
Scăderea majoră a dominanței BTC a fost la mijlocul anului 2017, când Ether a devenit extrem de popular și a început să pară că poate detrona BTC.
Dominația BTC a scăzut la 38%, în timp ce dominația ETH a atins un maxim de 31% în iunie 2017.
În această perioadă, am văzut câștiguri masive în multe altcoins și aceasta a fost una dintre cele mai euforice ere ale altcoinelor, precum și BTC. Am văzut că BTC a atins prețul său ridicat din toate timpurile, de 20.000, iar multe altcoins au atins prețul lor ridicat din toate timpurile până la
începutul „iernii cripto” în ianuarie 2018. Am văzut multe monede făcând mai mult de 10 ori într-un interval scurt de timp, care a fost cunoscut și ca era „ICO-urilor”. În timpul acestei raliuri masive de altcoin, dominația BTC a scăzut până la valoarea sa redusă din toate timpurile, de 32%.

 

Dominanța Bitcoin este un parametru extrem de important pentru comercianți și investitori. Acesta marchează începutul sau sfârșitul sezonului altcoins.
Iată un rezumat tabelar al relației dintre Dominanta BTC, prețul BTC și prețul Altcoin


Crypto Play Bulls ® 📣
We are the Bullshttps://www.cryptoplay.ro
Website: https://www.cryptoplay.ro
Telegram: https://t.me/crypto_play_bulls

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023