Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
De unde poti cumpara calculatoare second-hand/refurbished cu incredere?

Merita sa cumparam un laptop refurbished? Raspunsul la aceasta intrebare variaza de la un utilizator la altul si tine in primul rand de bugetul disponibil apoi de necesitatile in materie de hardware.

Un laptop refurbished poate fi la fel de performant ca un laptop nou, intrucat denumirea de “nou” “sh” sau “refurbished” doar arata starea de utilizare a respectivului produs, nu si performantele configuratiei. Daca dispuneti de un buget de sub 1500 de lei, recomandarea este sa achizitionati un laptop refurbished cu o configuratie similara ca a unui laptop nou de peste 2000 de lei.

Laptopurile refurbished nu sunt second hand, contrat credintei populare. Aceste laptopuri au fost intr-adevar utilizate, insa nu atat de intens precum un laptop second hand. Fie aceste laptopuri au fost testate si returnate din diferite motive, fie au fost inchiriate pentru cateva luni si acum se face upgrade cu alte modele de laptopuri mai performante. Aceste laptopuri, dupa ce sunt reprimite, sunt testate si igienizate pentru a arata ca si noi.

Diferenta de pret intre refurbished si nou este considerabila si poate ajunge chiar si la 40% din pretul aceluiasi produs nou.

Ce garantii aveti daca achizitionati laptop refurbsihed?

Toate magazinele care functioneaza legal si care comercializeaza laptopuri refurbished, sunt obligate de lege sa ofere garantie pentru orice produs vandut. Din start, acest lucru avantajeaza clientul care va cumpara cu incredere laptopul fara sa stea cu teama ca se va pacali. Daca veti cumpara online acest produs, veti avea mai multa siguranta intrucat la cumparaturile online, orice vanzator este obligat sa accepte produsul retur, in termenul legii, fara ca sa fie necesar un motiv pentru asta.

Cu alte cuvinte daca locuiti in Suceava si cumparati un laptop refurbsihed de la un magazin online din Bucuresti, daca nu sunteti multumit de starea produsului sau indiferent din orice motiv, puteti returna produsul platind doar taxa de livrare inapoi catre magazin, Asta spre deosebire de cumparaturile offline, unde nu toate magazinele au politica de retur pentru ca produsul este testat in magazin inainte de a fi cumparat.

Chiar si asa, exista multe magazine care accepta retur si in cazul cumparaturilor offline, asta si pentru a fideliza clientii si a le elimina temerile inainte de achizitie.

Evitati site-urile de anunturi!

Desi pe site-urile de anunturi putem gasi tot felul de oferte avantajoase, va recomandam sa evitati astfel de anunturi, sau cel putin pe cele ale particularilor. Un vanzator particular nu poate prezenta garantii si dupa vanzare, poate sa nu mai fie de gasit, in caz ca laptopul are probleme pe care nu le-ati constatat initial.

Puteti cumpara cu incredere de pe astfel de site-uri, DOAR daca alegeti anunturile de la firme ce comercializeaza laptopuri refurbsihed si second hand. Sunt multe anunturi pe astfel de site-uri din partea firmelor care vand laptopuri refurbsihed iar acestea pot fi ceea ce cautati. Totusi, va recomandam sa cautati cateva informatii sau pareri despre firma respectiva, pentru a va asigura ca are un istoric bun si ca pune pret pe raportul dintre firma si client.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023