Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cel mai bun deshidrator de alimente

luni, iunie 21st, 2021 547 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Cel mai bun deshidrator de alimente
Cu dezhidratatoarele alimentare, puteți prepara cu ușurință gustări precum carne de vită, piele de fructe sau chipsuri de cartofi fără ulei sau ierburi uscate
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cu dezhidratatoarele alimentare, puteți prepara cu ușurință gustări precum carne de vită, piele de fructe sau chipsuri de cartofi fără ulei sau ierburi uscate, cum ar fi rozmarinul sau cimbru, cu o mai buna aromă decât lucrurile pe care le-ați cumpăra în borcane.

Acest uscator de fructe si legume Uscator Profesional fructe/Legume a castigat o popularitate uriasa datorita faptului ca este considerat de experti a fi unul dintre cele mai sanatoase moduri de a conserva alimentele.

Deshidratarea alimentelor este o metodă de conservare încercată și adevărată. Funcționează prin extragerea umezelii din alimente, ceea ce inhibă dezvoltarea bacteriilor. Atunci când sunt uscate corespunzător, alimentele pot dura la nesfârșit, motiv pentru care alimentele deshidratate fac o gustare excelentă din mers.

Deshidratarea alimentelor este, de asemenea, bună pentru conservarea articolelor în vrac, cum ar fi ierburile din grădina dvs. sau mango pe care le-ați aprovizionat când erau la vânzare și, deoarece deshidratarea intensifică aroma alimentelor proaspete, ierburile uscate vor avea un gust mai puternic (perfect pentru condimentarea fripturii) și fructe mai dulce.

Mai jos va prezentam top 10 dezhidratatoarele alimentare din Romania :

Cel mai bun deshidrator de alimente


 

În timp ce majoritatea alimentelor pot fi deshidratate la modul vechi (stau la soare într-o zi fierbinte și uscată sau se așează într-o zonă răcoroasă și uscată), dezhidratatoarele funcționează mai repede și oferă un mediu mai controlat.

Cum se dezhidrateaza alimentele?

 • Așezați alimentele pe o tavă, iar aparatul distribuie încet aerul încălzit pe tăvile acoperite cu ochiuri.
 • mașinile generează o căldură foarte blândă (cel puțin cea bună) care usucă alimentele într-un ritm lent și uniform, păstrând materia organică și prevenind „întărirea carcasei” la exterior.
 • intărirea carcasei are loc atunci când fructele, legumele sau carnea sunt încălzite prea repede, formând un sigiliu în exterior și prindând umezeala.
 • este foarte important să îndepărtați cât mai multă apă posibil în procesul de uscare.
 • fiecare deshidratator va funcționa puțin diferit, iar viteza cu care alimentele pot fi uscate va varia în consecință.

Ce face un bun deshidratator alimentar?

 • Interval de temperatură: un interval de temperatură mai mare permite o deshidratare mai controlată. Majoritatea opțiunilor noastre scad sub 100 ℉, ceea ce este ideal pentru obiecte delicate precum ierburile și până la 160 ℉. În mod obișnuit ne place când intervalele sunt mici și foarte specifice, dar rețineți că intervalele unuia dintre ele pot fi greu de programat.
 • Temporizator programabil: cele mai de bază dezhidratatoare se aprind când sunt conectate și oprite când sunt deconectate, dar cele mai obișnuite (și preferatele noastre) au temporizatoare care opresc deshidratatorul la final. Majoritatea pot fi programate la intervale de o oră, iar un cronometru este la îndemână pentru deshidratare peste noapte sau când nu sunteți acasă fără riscul de uscare excesivă.
 • Dimensiune: Dezhidratatoarele cu o amprentă mică și o formă dreptunghiulară creează o zonă de deshidratare mai utilizabilă. Unele modele rotunde au o gaură în centrul fiecărei tăvi, ceea ce scade zona de deshidratare. Tăvile măresc zona de deshidratare utilizabilă fără a adăuga amprenta și, deoarece alimentele se micșorează pe măsură ce se usucă, este esențial mai mult spațiu vertical pentru a produce suficient.

Informatii suplimentare

 • Luați în considerare cantitatea medie de alimente pe care le veți usca în același timp. Verificați poziția elementului de încălzire pentru a vedea dacă lichidele nu vor picura direct pe el.
 • Când comparați modele, încercați să căutați produse care au cel puțin 500 de wați de putere. 1000 este chiar mai bun.
 • Un cronometru încorporat este o caracteristică frumoasă de deshidratare, dar nu o cerință. Personal, prefer să am un cronometru, deoarece este posibil să vă uscați alimentele și să le ardeți.
 • Cu un cronometru, puteți ieși din casă, dormi etc. cu mașina încă în funcțiune și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la inelele de mere arse când vă treziți sau vă întoarceți.

In randurile de mai jos, iti voi prezenta top 5 deshidratoare de alimente pe care le consider a fi cu un raport pret – calitate.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023