Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
windows 10
Dacă computerul rulează Windows 7, există șanse mari să ruleze și Windows 10

Dacă computerul rulează Windows 7, există șanse mari să ruleze și Windows 10. Ambele sisteme de operare au cerințe hardware similare. Orice PC nou pe care îl cumpărați sau îl construiți va conduce aproape sigur și Windows 10.

Puteți face upgrade de la Windows 7 la Windows 10 gratuit. Dacă sunteți pe gard, vă recomandăm să profitați de ofertă înainte ca Microsoft să nu mai suporte Windows 7.

Cerințele de sistem ale Windows 10 sunt (aproape) identice cu cele ale Windows 7

Iată cerințele hardware ale Windows 10, direct de la Microsoft:

  • CPU: 1GHz sau mai rapid
  • RAM: 1 GB pentru Windows pe 32 de biți sau 2 GB pentru Windows pe 64 de biți
  • Hard Disk: 32 GB sau mai mare
  • Placă grafică: DirectX 9-compatibilă sau mai nouă cu un driver WDDM 1.0

Cu alte cuvinte, dacă computerul rulează Windows 7 sau 8 astăzi, Windows 10 ar trebui să funcționeze pe el – presupunând că nu are un hard disk minuscul.

Pentru a verifica cât de multă stocare internă are computerul dvs. pe Windows 7, deschideți Windows Explorer și căutați sub Computer.

storage

Acestea sunt cerințe minime de sistem
Pentru a fi clar, acestea sunt cerințe minime. Nu recomandăm să folosiți Windows 10 pe un computer cu putere, care îndeplinește doar această bară minimă, dar nici nu recomandăm să executați Windows 7 pe un astfel de sistem.

De exemplu, deși 32 GB este suficient spațiu pe disc pentru a instala sistemul de operare Windows 10, veți avea nevoie de mai mult spațiu pentru a instala programe și a descărca fișiere.

Și, în timp ce un procesor de 1 GHz și 1 GB de memorie RAM pot rula tehnic versiunea pe 32 de biți a Windows 10, programele moderne și chiar site-urile moderne pot lupta să funcționeze bine. Acest lucru este valabil și pe Windows 7.

Dacă computerul dvs. poate rula bine Windows 7, poate rula bine Windows 10. Dacă Windows 7 și aplicațiile dvs. funcționează lent pe sistemul dvs., așteptați-vă la fel la Windows 10.

Update Windows 10 Gratuit

Dacă utilizați Windows 7, puteți încă să faceți upgrade la Windows 10 gratuit. Tot ce aveți nevoie este o cheie Windows 7 (sau 8) valabilă și puteți instala o versiune activată, activată corespunzător, a Windows 10.

Vă recomandăm să profitați de acest lucru înainte ca Microsoft să încheie asistența pentru Windows 7 pe 14 ianuarie 2020.

Actualizarea la Windows 10 înseamnă că computerul dvs. va continua să primească actualizări de securitate. Fără actualizare, numai întreprinderile care plătesc pentru contracte de asistență costisitoare pot continua să primească actualizări.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023