Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Bărbatul a fost acuzat de accesarea ilegală a computerelor, dar și de interceptaera unor comunicații private.

Reyes Daniel Ruiz, în vârstă de 34 de ani, din Tracy, California, s-a confruntat cu o taxă de intruziune pentru computer pentru că a folosit accesul său la muncă pentru a sparge parolele a aproximativ 6.000 de conturi Yahoo, în primul rând femei mai tinere.

Ruiz, care a vizat chiar prietenii și colegii săi, a făcut copii ale imaginilor și videoclipurilor personale, apoi a depozitat conținutul pe computerul său de acasă.

El a recunoscut, de asemenea, „compromiterea iCloud, Facebook, Gmail, DropBox și alte conturi ale utilizatorilor Yahoo în căutarea mai multor imagini private și video”, au spus autoritățile.

După ce Yahoo a detectat activitatea contului suspect, Ruiz le-a spus autorităților că a distrus computerul și hard disk-ul unde a depozitat fotografiile.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023