Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Ediția digitală PS5 2TB ar putea costa 1.150 USD, dar nu o cumpărăm

miercuri, septembrie 2nd, 2020 103 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Un model de ediție digitală de 2 TB a Playstation 5 a apărut pe Otto.de, un mare retailer online din Germania, cu un preț atrăgător de 974,79 € (sau aproximativ 1.150 USD).
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania

Playstation 5

sony_ps5_13-620x413

Playstation 5

Un model de ediție digitală de 2 TB a PS5 a apărut pe Otto.de, un mare retailer online din Germania, cu un preț atrăgător de 974,79 € (sau aproximativ 1.150 USD).

Acum, înainte de a intra în panică și de a decide să cumpărați un Xbox Series X, listarea reperată de GamePro este probabil doar un preț de substituent, deoarece se estimează că PS5 va costa în jur de 499 USD. Și ediția digitală, care va veni fără unitate Blu-ray, va fi de așteptat să coste mai puțin, cu un preț cuprins între 400 și 450 USD.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023