Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cum sa adaugati un cont de e-mail pe iPhone, iPad sau iPod

vineri, octombrie 7th, 2022 29 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cum-sa-adaugati-un-cont-de-email-pe-iphone14
Există două moduri prin care puteți configura un cont de e-mail în aplicația Mail de pe dispozitivul dvs. iOS - automat sau manual. Aflați care opțiune este cea mai bună pentru dvs.
Image: © Esr.com
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
  1. Atingeți Adăugare cont, apoi selectați furnizorul dvs. de e-mail.
  2. Introdu adresa ta de e-mail și parola.
  3. Dacă vedeți Următorul, atingeți Următorul și așteptați ca Mail să vă verifice contul.
  4. Dacă vedeți Salvați, atingeți Salvați.

Cum să vă configurați manual contul de e-mail

Dacă trebuie să vă configurați manual contul de e-mail, asigurați-vă că cunoașteți setările de e-mail pentru contul dvs. Dacă nu le cunoașteți, le puteți căuta sau contacta furnizorul dvs. de e-mail. Apoi urmați acești pași:

  1. Accesați Setări > Mail, apoi atingeți Conturi.
  2. Atingeți Adăugați cont, atingeți Altele, apoi atingeți Adăugați cont de e-mail.
  3. Introduceți numele, adresa de e-mail, parola și o descriere pentru contul dvs.

ios15-iphone12-pro-settings-mail-conturi-adăugați-cont-manual

Atingeți Următorul. Mail va încerca să găsească setările de e-mail și va finaliza configurarea contului. Dacă Mail vă găsește setările de e-mail, atingeți Terminat pentru a finaliza configurarea contului.

Introduceți manual setările contului

Dacă Mail nu poate găsi setările dvs. de e-mail, atunci trebuie să le introduceți manual. Atingeți Următorul, apoi urmați acești pași:

  1. Alegeți IMAP sau POP pentru noul dvs. cont. Dacă nu sunteți sigur pe care să alegeți, contactați furnizorul dvs. de e-mail.
  2. Introduceți informațiile pentru Incoming Mail Server și Outgoing Mail Server. Apoi atingeți Următorul. Dacă nu aveți aceste informații.

ios15-iphone12-pro-settings-mail-conturi-introduceți-manual setările-contului

3.Dacă setările de e-mail sunt corecte, atingeți Salvați pentru a finaliza. Dacă setările de e-mail sunt incorecte, vi se va solicita să le editați. 

Dacă tot nu vă puteți configura contul de e-mail sau nu vă puteți salva setările de e-mail, contactați furnizorul de e-mail.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023