Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cum pot sincroniza mai multe conturi Google?

vineri, mai 12th, 2023 50 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

google
Contacts Sync este o aplicație pentru dispozitivele iPhone care permite sincronizarea contactelor între mai multe conturi Google și iPhone-ul dvs.
Image: © google.com
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cu versiunea 9.0 sau ulterioară a aplicației Contacts Sync, este mai ușor ca niciodată să sincronizați mai multe conturi Google direct de pe iPhone-ul dvs.

Contacts Sync este o aplicație pentru dispozitivele iPhone care permite sincronizarea contactelor între mai multe conturi Google și iPhone-ul dvs. Această aplicație face procesul de sincronizare mai ușor și mai intuitiv, permițându-vă să aveți aceleași contacte în mai multe locuri și să le gestionați eficient.

Principalele caracteristici ale Contacts Sync includ:

  1. Sincronizare bidirecțională: Aplicația permite sincronizarea contactelor în ambele direcții, astfel încât modificările și adăugirile făcute într-un cont să fie reflectate în celălalt cont.
  2. Suport pentru mai multe conturi: Puteți adăuga și sincroniza mai multe conturi Google cu iPhone-ul dvs., astfel încât să puteți avea contactele de la toate aceste conturi la îndemână.
  3. Opțiuni de sincronizare flexibile: Aplicația vă oferă diferite opțiuni de sincronizare, cum ar fi sincronizarea completă a contactelor sau sincronizarea selectivă, în funcție de grupurile sau etichetele de contact pe care le alegeți.
  4. Setări personalizate: Puteți personaliza setările de sincronizare, precum frecvența de actualizare și modul de gestionare a duplicatelor, pentru a vă potrivi nevoilor și preferințelor dvs.
  5. Interfață intuitivă: Contacts Sync are o interfață prietenoasă și ușor de utilizat, care face procesul de sincronizare a contactelor rapid și accesibil chiar și pentru utilizatorii neexperimentați.

Cu ajutorul Contacts Sync, puteți avea toate contactele dvs. importante în același loc, indiferent de conturile Google pe care le utilizați. Aceasta vă permite să gestionați mai eficient agenda de contacte și să aveți mereu acces la informațiile necesare.

Este important de menționat că Contacts Sync este o aplicație de terțe părți și trebuie instalată și configurată corespunzător pe dispozitivul dvs. iPhone. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile specifice aplicației și verificați compatibilitatea cu versiunea de iOS pe care o utilizați.

Cu toate acestea, procedura va varia în funcție de obiectivul specific:

Obiectiv A

Sincronizarea a 2 conturi Google, astfel încât să aveți aceleași contacte în ambele locuri
Pentru a realiza acest lucru, urmați acești pași:

Accesați Contacts Sync > Accounts și selectați “Sync 2 Google Accounts instead”, dacă nu ați făcut-o deja.
Accesați Contacts Sync > Accounts și autentificați-vă în fiecare dintre cele 2 conturi Google.
Accesați Contacts Sync > Sync și sincronizați contactele în direcția dorită.

Vizionați următorul videoclip pentru o demonstrație detaliată

Obiectiv B

Creați o sincronizare între 3 conturi – 2 conturi Google și un cont iOS – astfel încât să aveți aceleași contacte în toate cele 3 locuri

Pentru a realiza acest lucru, urmați acești pași:

Accesați Contacts Sync > Accounts și selectați “Sync 2 Google Accounts instead”, dacă nu ați făcut-o deja.
Accesați Contacts Sync > Accounts și autentificați-vă în fiecare dintre cele 2 conturi Google.
Accesați Contacts Sync > Sync > 2-Way Sync. Accesați Contacts Sync > Accounts și selectați “Sync Google & iPhone instead”. Accesați Contacts Sync > Sync > 2-Way Sync. Repetați acești pași după cum doriți.

Obiectiv C

Adăugați contacte din mai multe conturi Google pe iPhone-ul meu, dar mențineți separate contactele de la fiecare cont Google.

În această situație, vă sugerez să sincronizați contul Google principal cu iPhone-ul folosind această aplicație. Adăugați orice conturi Google suplimentare mergând la Setări iPhone > Contacte > Conturi.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023