Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
oneplus7pro-1
OnePlus a lansat OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro recent ca telefoane emblematice pentru a doua jumătate a anului 2019.

Compania lansează acum o actualizare software suplimentară pentru cele două telefoane care aduce o serie de îmbunătățiri. OnePlus lansează OxygenOS 10.0.4 pentru seria OnePlus 7T și vă puteți aștepta să vedeți o notificare de actualizare în curând. OnePlus a postat, de asemenea, un changelog pe forumul său, oferindu-ne o idee despre ce are această actualizare în magazin.

Așa cum am menționat anterior, este o actualizare incrementală pentru cele două smartphone-uri din seria OnePlus 7T, OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro. Această nouă actualizare software aduce câteva sisteme, precum și modificări ale camerei pentru cele două smartphone-uri OnePlus. OnePlus a publicat online changelog, iar modificările includ precizia optimizată a traducerii, performanța generală a comunicării optimizate, corecțiile și îmbunătățirile generale ale erorilor și serviciul cloud pentru Galerie pentru India. Performanțele de comunicare optimizate includ performanța de rețea, apeluri telefonice și date mobile. OnePlus a menționat în changelog că serviciul cloud pentru Galerie va fi disponibil doar pentru utilizatorii romani.

Nu am primit actualizarea software pe unitățile noastre OnePlus 7T, astfel încât nu știm cât de mare este actualizarea. Dacă aveți un dispozitiv OnePlus 7T, puteți verifica dacă există o actualizare accesând Setări> Sistem> Actualizări sistem.

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023