Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile lunii PS PLUS Februarie 2021 pentru Playstation 4 si Playstation 5

duminică, februarie 7th, 2021 334 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

psplus
Jocurile gratuite PlayStation Plus pentru februarie 2021 sunt disponibile oficial abonaților atât pe PlayStation 4, cât și pe PlayStation 5.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Jocurile gratuite PlayStation Plus pentru luna  februarie 2021 sunt disponibile official abonaților PS PLUS atât pe PlayStation 4, cât și pe PlayStation 5.

În ultima miercuri a fiecărei luni, abonații PlayStation Plus pot aștepta cu nerăbdare ca Sony să dezvăluie următorul lot de jocuri gratuite. In prima marți a fiecărei luni, abonații PS Plus pot aștepta cu nerăbdare să descarce acele jocuri noi. Acum este Februarie, ceea ce înseamnă că jocurile PS Plus gratuite pentru februarie 2021 sunt disponibile, oferind abonaților șansa de a adăuga trei jocuri noi la colecția lor.

Jocul principal al gamei este, fără îndoială, Destruction AllStars, un titlu exclusiv pentru PlayStation 5 care a fost inițial menit să fie un titlu de lansare pentru consola Sony de generația următoare. Distruction AllStars este un joc de luptă vehicular în care jucătorii îl luptă într-o arenă cu personaje și mașini unice. Trucul său este că jucătorii pot ieși din vehiculele lor, lucru rar întâlnit în gen. Este primul mare PS5 exclusiv din 2021 și este gratuit pe PlayStation Plus ar trebui să facă minuni pentru a se asigura că are o bază de jucători online activă pentru ceva timp.

 

Proprietarii PlayStation 5 pot pune mâna pe Control: Ultimate Edition. Din punct de vedere tehnic, una dintre ofertele PS4 pentru februarie 2021, Control: Ultimate Edition include un upgrade gratuit la versiunea PlayStation 5, care tocmai a fost lansată astăzi.

Control: Ultimate Edition de pe PS5 are o varietate de îmbunătățiri de generația următoare pe care jucătorii le pot profita, inclusiv performanțe generale mai bune și grafică mai clară.

 

În cele din urmă, cei care dețin o PlayStation 5 vor primi cel mai mult bang atunci când vine vorba de PlayStation Plus în februarie. Nu numai că au acces la versiunea superioară a Controlului, dar au și un joc nou în Destruction AllStars și acces la Concrete Genie. La urma urmei, PlayStation 5 este compatibil cu jocurile PS4, astfel încât orice joc PS4 adăugat la gama PS Plus poate fi redat și pe noua consolă Sony.

De la lansarea PlayStation 5, Sony a făcut all-in cu PlayStation Plus, oferind jocuri gratuite care au fost în general bine primite de comunitate.

Va fi interesant să vedem cum compania este capabilă să se ridice cu jocurile PS Plus gratuite pentru martie 2021, indiferent de ce ar fi acestea. Între timp, abonații au până la 2 martie pentru a revendica jocurile PS Plus gratuite pentru februarie 2021.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023