Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Samsung Galaxy S23 Ultra sau Samsung S22 Ultra în imagini?

marți, decembrie 20th, 2022 42 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

S23 PURPLE
Unitățile false din seria Samsung Galaxy S23 au apărut online. Imaginile dezvăluie câteva modificări ale corpului. Galaxy S23 Ultra arată identic cu S22 Ultra în imaginile scurse.
Image: © t3.com
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Lansarea seriei Samsung Galaxy S23 este chiar după colț și am aflat deja multe despre smartphone-uri printr-un flux constant de scurgeri. Deși am văzut prima noastră privire la toți membrii familiei S23 prin randări scurse , în cea mai recentă, ne vedem cel mai bine de până acum asupra esteticii generale a dispozitivelor prin intermediul unor imagini cu unități false scurse distribuite online.

Știm că viitoarele modele din seria S23 vor lua o pagină din manualul de design al generației actuale S22 Ultra, fiecare obiectiv ieșind individual în loc de insulă separată a camerei pe care am văzut-o pe vanilia S22 și S22 Plus. Cu toate acestea, ceea ce nu am văzut în randări a fost că aceste telefoane vor avea un cadru mai puțin curbat decât modelele de ultimă generație, mergând pe un corp mai unghiular și colțuri rotunjite

Din imagini , poate fi dificil să distingem modelele standard Galaxy S23 și Galaxy S23 Plus. Designul lor este asemănător din toate punctele de vedere – ambele au părți laterale plate și panouri frontale și ambele găzduiesc o configurație triplă a camerei spate. Singurul factor remarcabil ar fi dimensiunea smartphone-urilor, modelul Plus fiind mai proeminent decât unitatea de bază.

Samsung Galaxy S23 Ultra sau Samsung S22 Ultra în imagini?


Dacă ați crezut că diferențierea vaniliei de varianta Plus este o provocare, consultați Galaxy S23 Ultra. Următorul dispozitiv Samsung nepliabil de ultimă generație pentru anul viitor arată exact ca predecesorul său. Urmărirea Galaxy S22 Ultra păstrează același aspect al camerei, iar părțile laterale – care acum sunt mai plate – se vor îmbina în continuare cu afișajul curbat dintr-un panou curbat din spate.

In Februarie 2023 apare Samsung Galaxy S23

Acestea fiind spuse, acestea sunt unități false, nu imagini oficiale de la Samsung. Astfel, va trebui să așteptăm până la evenimentul de lansare Galaxy din februarie pentru a cunoaște designul real al smartphone-urilor.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023