Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Când apare pe Netflix sezonul 4 din Casa de Papel
Nu știm încă nici dacă serialul va mai continua după acesta, deci povestea s-ar putea termina anul următor.

Sezonul 4 din Casa de Papel ar putea veni mai repede decât te așteptai și indiciile arată că-l vei putea urmări destul de curând pe Netflix. Toate indiciile par să arate că sezonul 3 il vom avea destul de repede.

NU exista momentan o data oficiala cand se va lansa sezonul 4, totusi Rodrigo de la Serna, protagonistul, actorul care interpretează rolul lui Palermo, a anunțat că filmările pentru noul sezon din Casa de Papel s-au terminat.

Sezonul 4 din Casa de Papel va apărea pe Netflix

Câțiva dintre actorii principali ai serialului au spus si sugerat că sezonul 4 din Casa de Papel va fi și ultimul, Netflix nu confirmă datele de lansare pentru titlurile de pe platformă decât foarte aproape de momentul în care acestea trebuie să apară.

Serialul La Casa del Papel de pe Netflix a devenit unul foarte popular și la noi în țară și a ajuns să bată recordul pe platforma de streaming.

La Casa de Papel a depășit toate recordurile și a ajuns să fie cel mai urmărit serial de pe platforma de streaming într-o altă limbă decât engleză. 70% dintre conturile care au început partea a treia din serial au și terminat toate episoadele, adică peste 24 de milioane.

La Casa de Papel a fost deja confirmat de Netflix. Încă nu există o dată clară în ceea ce privește lansarea, însă, cel mai probabil, vom vedea următorul sezon undeva în 2020.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023