Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
s10+
Recenzie Samsung Galaxy S10+

Samsung tocmai a dezvăluit cele mai noi flagship-uri ale sale, Galaxy Note 10 4499.99 RON si 5199.99 RON Galaxy Note Plus. Înainte de a cumpăra un Galaxy S10, consultați recenziile noastre.

Display Infinity-O: Destul de aproape de perfect
Aproape toți ceilalți producători de smartphone-uri au eliminat bezele adăugând o crestătură care coboară din partea de sus a dispozitivului pentru a deghiza camera frontală. Samsung a evitat această tendință cu toate cele trei modele Galaxy S10, dezvoltând în schimb noul ecran unic Infinity-O, care înglobează obiectivul camerei frontale direct în ecran. S10 cu dimensiuni medii este un decupaj de dimensiuni de găuri pentru obiectivul său selfie, care este mult mai puțin distractiv decât decupajul în formă ovală S10 Plus.

Puteți ascunde, de asemenea, perforatorul cu imagini de fundal inteligent concepute de Samsung. Asta nu vă va ajuta când transmiteți videoclipuri sau navigați pe web, dar deghizarea arată destul de bine când vă arătați prietenilor. Geamul ușor curbat practic se încadrează din rama telefonului. Și sticla curbă face ușor prea ușor să apăsați din greșeală ceva pur și simplu pentru că țineți dispozitivul; aceasta a fost o problemă și în generațiile trecute ale telefoanelor Galaxy. Dacă doriți să ascundeți cu totul decupajul, aceasta este o opțiune, dar acest efect este atât de urât, încât puteți cumpăra un alt dispozitiv Android cu o notă și să îl sunați pe zi.

S10 vine în aceleași culori ca Galaxy S10 de 999 USD mai mare, care oferă câteva opțiuni simple (cum ar fi albul și negrul) și unele mai îndrăznețe (albastru, Flamingo Pink). Am testat modelul Prism Black, care este o placă de sticlă negru teribil de plictisitoare. Vă sugerez să mergeți cu Prism White sau cu una dintre nuanțele mai interesante, care vă vor ajuta să ieșiți în evidență. Modelul negru colectează atât de multe amprente, încât vei arăta ca un investigator criminalistic cu adevărat necool.

Camere foto: Excelent, dar nu cel mai bun

S10 și S10 Plus au o diferență de cheie, în afară de afișarea mai mare a telefonului: Plusul oferă o cameră suplimentară de 8 megapixeli, cu senzor de adâncime, cu față, pentru o mai bună selfie. Ambele dispozitive au un efect selfie-portret, care permite alte efecte, inclusiv fundalul măturat de vânt și alb-negru.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023