Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cum sa faci upgrade de la Windows 7 la Windows 10 gratuit

luni, ianuarie 13th, 2020 499 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

windows 10
RIP, Windows 7. Faceți upgrade la Windows 10 gratuit - iată cum
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Oferta gratuită de actualizare Windows 10 a Microsoft funcționează în continuare pentru mulți utilizatori Windows 7 și 8

Când Windows 10 a fost lansat pentru prima dată în iulie 2015, Microsoft a oferit o ofertă de actualizare gratuită fără precedent pentru utilizatorii Windows 7, 8 și 8.1, bine până în iulie 2016. Dar în 2017, Ed Bott al site-ului sore CNET ZDNet a raportat că instrumentul de actualizare gratuită era încă funcţional. Începând din noiembrie 2019, cititorii mai raportează că funcționează, Bott a confirmat CNET. Am încercat-o și am reușit să actualizez un desktop Dell OptiPlex 9020 din 2014 de la Windows 7 Pro la Windows 10 Pro.

Cum puteți obține Windows 10 gratuit, dacă în prezent executați o copie licențiată și activată a Windows 7, Windows 8 sau Windows 8.1 Home sau Pro:

1. Accesați site-ul Descărcare Windows 10.

2. În Creare suport de instalare Windows 10, faceți clic pe instrumentul Descărcare acum și Executare.

3. Alegeți actualizați acum acest computer, presupunând că acesta este singurul computer pe care îl actualizați. (Dacă actualizați o altă mașină, alegeți Creare suport de instalare pentru un alt computer și salvați fișierele de instalare.)

4. Urmați indicațiile.

5. Când actualizarea este completă, accesați Setări Actualizare și securitate> Activare și ar trebui să vedeți o licență digitală pentru Windows 

 

Pentru a obține cea mai bună experiență Windows 10 și a profita de funcții precum conectarea fără parolă prin Windows Hello, veți dori să achiziționați un nou PC Windows 10 (sau unul lansat după iulie 2015) cu toate actualizările hardware. Dacă sunteți student sau membru al facultății universitare, puteți de asemenea să descărcați Windows 10 gratuit (căutați ofertele software ale școlii dvs. aici).

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023