Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Jocurile lunii Decembrie Playstation 4 Plus

Jocurile din decembrie pentru abonații PlayStation Plus includ Monster Energy Supercrossso si Titanfall 2 conform unui site Polonez. Dacă nu ați jucat încă din acest motiv, atunci chiar trebuie.

Într-adevăr, Monster Energy Supercross este un motociclist plin de noroi – gândește-te la un Excitebike dar mai modern, plin de strălucirea verde neon a unei băuturi energice colorate suspect.

Ambele jocuri ar trebui să înlocuiască selecția PlayStation Plus ”din Noiembrie – Nioh și Outlast 2 – când vor pleca pe 3 decembrie 2019.

Pentru aceia dintre voi care v-ați înscris și sunteți complet noi pentru a fi abonat la PlayStation Plus, în fiecare lună, vi se oferă o gamă de jocuri gratuite pentru consola PS4 (jocurile PS3 și PS Vita au fost, din păcate, abandonate ).

Acest lucru vă oferă o modalitate excelentă de a încerca jocurile PlayStation pe care altfel nu le-ați putut juca, fie că sunt titluri indie care s-au strecurat sub radarul dvs. sau titluri prea scumpe pentru a fi cumpărate.

Cu PS5 probabil că va veni peste un an, se pare că Sony renunță la unele dintre cele mai bune titluri văzute în generația actuală de hardware.

Mai sunt cateva zile pana cand mai puteti descarca jocurile lunii Noiembrie 2019. Nu rata ce e gratis!.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023