Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Review Galaxy Watch 5: Samsung nu repară ceea ce nu este stricat

joi, septembrie 22nd, 2022 19 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Galaxy Watch 5 a fost umbrit de Galaxy Watch 5 Pro cu caracteristicile sale exclusive și durata nebunească a bateriei . Cu toate acestea, acesta din urmă nu este modelul pe care majoritatea clienților îl vor cumpăra. La prețul său de pornire de 279 USD, Galaxy Watch 5 va conduce cel mai probabil volumele pentru Samsung, dar oferă suficient pentru a face asta?
Image: © Maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Proiectare

Galaxy Watch 5 arată destul de asemănător cu predecesorul său, dar există unele modificări care îi conferă un sentiment de individualitate. Decizia Samsung de a renunța la ramă fizică rotativă este una dintre ele. Acest lucru face partea superioară a ceasului inteligent să fie plăcută și plată, cu o ramă digitală în jurul ecranului. Nu prea reproduce experiența cadrului fizic, dar își face treaba.

Are un cadru din aluminiu periat, baza ceasului are un afișaj ușor curbat spre exterior, care este menit să ofere o potrivire mai strânsă a discului senzorului din spate pe piele, permițând citiri îmbunătățite. Este disponibil în două dimensiuni diferite, 40 mm și 44 mm, asigurându-se că există o opțiune disponibilă pentru cei cu încheieturi mici și mari.

Samsung a echipat Galaxy Watch 5 cu Sapphire Crystal deasupra ecranului pentru o mai bună rezistență la zgârieturi. Acreditările de durabilitate includ, de asemenea, rezistența la apă IP68 și certificarea MIL-STD-810H. Ce înseamnă pur și simplu că ceasul este mai mult decât capabil să reziste rigorilor utilizării zilnice.

 

În general, Galaxy Watch 5 are o calitate solidă a construcției. A fost asamblat foarte frumos și gama de culori funcționează bine cu designul rafinat. Amprenta la sol este aproximativ aceeași ca modelul de anul trecut, iar Galaxy Watch 5 rămâne la fel de confortabil de purtat ore în șir.

Performanta

Samsung nu face upgrade majore în departamentul de performanță anul acesta. Galaxy Watch 5 își împărtășește specificațiile cu modelul ieșit. Veți găsi chipset-ul Exynos W920 alături de 1,5 GB de RAM și 16 GB de stocare la bord. Nimic inovator, dar acest pachet oferă o putere mai mult decât suficientă pentru ca ceasul inteligent să facă tot ce promite.

Performanța optimizată este vizibilă atunci când navigați prin sistemul de operare. Sistemul de operare este foarte receptiv și ușor la orice număr de atingeri și glisări prin care îl puneți. Hapticele sunt, de asemenea, drăguțe și subtile, asigurându-se că, chiar dacă nu există un salt major în acest departament, nici acesta nu scade.

Oferit în dimensiuni de 40 mm și 40 mm, Galaxy Watch 5 are un afișaj circular Super AMOLED de 1,19 inchi și, respectiv, 1,39 inchi. La 330ppi, aceste afișaje sunt chiar mai clare decât Apple Watch 7. Ecranele OLED de la Samsung ajung întotdeauna pe piață și nu este diferit cu aceste panouri. Aceste panouri circulare devin frumoase și luminoase, asigurând că vizibilitatea în aer liber nu este o problemă.

Elementele de culoare bogate pe care le aduce One UI Watch 4.5 profită din plin de acest afișaj excelent pentru a oferi o experiență de vizionare vibrantă.

Afișajul joacă un rol crucial în a face să fie atât de distractiv să folosiți Galaxy Watch 5. Adesea mă trec doar navigând prin ceas, sărind prin meniuri și glisând prin diferitele opțiuni pentru că îmi plăcea să fac asta. Așa este un afișaj bun acest smartwatch.

Interfata

În ciuda trecerii la sistemul de operare Wear bazat pe Android cu Galaxy Watch 4 anul trecut, Samsung continuă să-și livreze ceasurile inteligente cu o iterație a One UI Watch. Este important ca Samsung să ofere o interfață de utilizare coerentă pentru produsele Galaxy. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că obțineți cea mai bună experiență de utilizator posibilă atunci când utilizați Galaxy Watch 5 cu un smartphone Galaxy.

De exemplu, nu veți putea folosi Samsung Health Monitor , aplicația necesară pentru monitorizarea ECG și a tensiunii arteriale. Este utilizabil numai atunci când ceasul este asociat cu un smartphone Galaxy. Deoarece ați pierde două caracteristici esențiale de sănătate ale dispozitivului, nu are niciun rost să-l folosiți cu un alt telefon.

Există puține greșeli în interfața actualizată pe care o aduce One UI Watch 4.5. Totul va fi foarte familiar dacă faceți upgrade de la Galaxy Watch 4. Gesturile de glisare sunt aceleași, iar meniurile se comportă așa cum v-ați aștepta. Dacă acesta va fi primul tău smartwatch Samsung, fii sigur că curba de învățare nu va fi prea abruptă.

One UI Watch 4.5 se străduiește, de asemenea, să faciliteze experiența de tastare pe aceste ecrane minuscule. Este un efort lăudabil, dar în mod realist, nu veți introduce mesaje lungi pe un smartwatch. Pentru cât merită, aceste îmbunătățiri minore fac mult mai ușor să trimiteți mesaje rapide de la încheietura mâinii.

Sanatate

Galaxy Watch 5 are un pachet de senzori aproape similar în comparație cu predecesorul său. Deci, toate caracteristicile pe care v-ați aștepta să le găsiți sunt prezente. Aceasta include monitorizarea ritmului cardiac și a tensiunii arteriale, ECG, compoziția corpului, urmărirea stresului, monitorizarea nivelului de oxigen din sânge și detectarea sforăitului.

Samsung a îmbunătățit urmărirea somnului și oferă acum informații mai bune pentru a îmbunătăți calitatea somnului. Oferă o defalcare detaliată a etapelor de somn, pe lângă faptul că evidențiază timpul în care ai sforăit. Vă poate permite chiar să auziți o redare a voastră sforăit, ceea ce, deși este puțin enervant de auzit, este o caracteristică interesantă.

Modelele Galaxy Watch au fost întotdeauna grozave la urmărirea exercițiilor și cel mai recent model nu se rupe de această tradiție. Este capabil să urmărească automat mai multe antrenamente, în timp ce zeci de antrenamente manuale, atât cardio, cât și forță, pot fi urmărite cu ușurință folosind ceasul.

 

Verdict

Este clar că cei de la Samsung care au lucrat la acest smartwatch au avut un brief foarte simplu. Tot ce trebuia să facă era să ia Galaxy Watch 4 și să-l rafineze suficient de mult încât Galaxy Watch 5 să poată face umbra predecesorului său, astfel încât să justifice decizia de cumpărare pentru clienți.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023