Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
pixel4
Google ne-a dat o declarație care promite că va emite o actualizare software care va rezolva această problemă, dar, din păcate, calendarul pentru aceasta este mai lung decât ar putea dori utilizatorii.

Google Pixel 4

Google spune că „a lucrat la o opțiune pentru ca utilizatorii să le solicite ochii să fie deschiși pentru a debloca telefonul, care va fi livrat într-o actualizare software în următoarele luni.”

Google a spus anterior că „Nu avem nimic specific de anunțat în ceea ce privește funcțiile sau calendarul viitor, dar, la fel ca majoritatea produselor noastre, această caracteristică este proiectată pentru a îmbunătăți în timp cu actualizările software viitoare.” Se pare că acum este dispus să se angajează să le livreze.

Au existat scurgeri ale unei opțiuni „Solicitați ochii să fie deschiși” în setările de deblocare a feței Pixel 4, dar comutarea nu se află pe telefoanele pe care Google le-a arătat la eveniment și nici nu va fi prezentă pe telefoanele de transport din această săptămână.

Pixel 4 vă poate spune dacă îl priviți în alte contexte. Are o caracteristică „atenție ecran” care împiedică ecranul să se oprească dacă îl privești. Acum, Google trebuie să-l facă să funcționeze și pentru deblocarea telefonului.

Pentru persoanele care cumpără Pixel 4, Google subliniază din nou că „dacă vreun utilizator Pixel 4 este preocupat de faptul că cineva își poate lua telefonul și încearcă să-l deblocheze în timp ce ochii sunt închiși, pot activa o caracteristică de securitate care necesită un știft, model sau parolă pentru următorul deblocare. ”Această caracteristică este opțiunea„ blocare ”care apare când apăsați îndelung butonul de pornire.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023