Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Accesoriile oficiale ale seriei Samsung Galaxy S23 confirmă culorile

marți, decembrie 20th, 2022 141 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Galaxy S23 Ultra va primi husa Clear Gadget, husa din piele în negru, camel și verde;
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Galaxy S23 Plus va primi o carcasă transparentă; o carcasă Clear Gadget Transparentă; o carcasă din piele în negru, cămilă și verde; o carcasă Rugged Gadget în negru; precum și o husă din silicon în crem, verde, lavandă, bleumarin, portocaliu, negru și alb. 

Galaxy S23 este listat cu cele două opțiuni de carcasă Clear; Carcasa din piele in trei culori; carcasa Rugged Gadget; precum și carcasa Silicone Grip în negru sau alb; precum și o husă Smart View Wallet în negru, crem, verde și lavandă. 

Galaxy S23 Plus se pare că nu are carcasa Smart View, dar este foarte probabil ca atât Galaxy S23, cât și S23 Plus să împartă o selecție de accesorii.

Galaxy S23 Ultra va primi husa Clear Gadget, husa din piele în negru, camel și verde; carcasa Rugged Gadget în negru; husa din silicon în crem, verde, lavandă, bleumarin și portocaliu.

Galaxy S23 Ultra

Probabil că cea mai importantă parte a listei este alegerile de culoare S Pen, care includ cremă, verde, lavandă și negru fantomă. Aceste culori S Pen se vor potrivi cu corpul telefonului, așa că primim Galaxy S23 Ultra în aceste patru culori la lansare.

Luna trecută, Roland Quandt a detaliat accesoriile oficiale ale seriei Galaxy S23, spunând că lista nu este neapărat completă. A enumerat S Pen-ul ca fiind disponibil în negru, verde, trandafir (alias roz deschis) și bej. Dacă presupunem că bej înseamnă cremă, iar trandafir înseamnă lavandă, atunci informațiile ambelor persoane din interior se potrivesc. Probabil că vom primi o confirmare suplimentară înainte de februarie.

Sursa:gsmarena.com

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023