Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cea mai buna consola de Gaming – Playstation 5

sâmbătă, iulie 10th, 2021 1.269 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

PlayStation, un platou de jocuri video dezvăluit în 1994 de Sony Computer Entertainment, stăpânește lumea jocurilor chiar și astăzi.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
ps5-disk

Consola PlayStation 5, PS5 16GB RAM, 825GB SSD, 100-240V, Standard Disc

Magazin Emag Romania
consola-ps5-digital-edition-alb_10070930_6_1606407445

Consola PlayStation 5 Digital Edition

Magazin Emag Romania
maneta

Controller Wireless PlayStation DualSense

ps5-disk

Consola Sony Consola PlayStation 5 16GB RAM, 825 GB SSD Alb

Consola SONY Playstation 5 PS5 Standard Disc Game

PlayStation, un platou de jocuri video dezvăluit în 1994 de Sony Computer Entertainment, stăpânește lumea jocurilor chiar și astăzi. Peste 25 de ani PlayStation a avut un impact de lungă durată asupra pieței jocurilor și a jucătorilor. PlayStation este o moștenire care trebuie să se construiască foarte ferm de-a lungul anilor.

Mult așteptata consolă de joc Sony, PlayStation 5 sau PS5 de nouă generație, a ajuns pe piață. Baza de fani a PlayStation-ului este lansată de mult timp pentru lansare. Pentru jucătorii care așteaptă exclusiv lansarea ar trebui să fie bucuroși să știe că PS5 are o varietate de caracteristici exaltante și upgrade-uri!

Toți admiratorii PS sunt așteptați să-i întâmpine pe noul membru . Înainte de aceasta, cititorii se pot așeza și se pot mișca înapoi în timp, când lumea a asistat la 5 etape ale cronologiei istoriei PlayStation.

PlayStation a fost lansat pentru prima dată în Japonia, ceea ce a revoluționat modul în care oamenii joacă jocuri video. Îmbunătățirile interesante pe care le-a introdus consola sunt grafica 3D în timp real, procesor rapid împreună cu jocuri captivante și au pus în evidență formatul CD. Cele mai populare jocuri care au navigat pe PlayStation au fost Gran Turismo, Final Fantasy VII, Tomb Raider 2 și Silent Hill – interesant, care sunt încă discuțiile orașului chiar și astăzi. Jocurile s-au transformat în francize de mare succes. Sony a suprapus Nintendo și Sega – pentru a conduce industria jocurilor.

Imediat după uriașul succes, cronologia PlayStation History a decis să creeze o moștenire în viitor și au decis să inițieze încă 5 PlayStations.

Playstation 1

PlayStation a fost oficializată în anul 2000, care a fost mai puțin costisitoare decât PlayStation. Dispozitivul suplimentar avea un aspect mai rotund și un ecran LCD spațios de 5 inci, făcând consola un dispozitiv portabil de jocuri. PS One a vândut victorios 28 de milioane de unități.

Playstation 2

PS2 a fost expus la vizionare în același an după PS1, prețul de 299 USD. Specificațiile magnifice ale PS2 includeau un procesor cu un singur nucleu (294,9 MHz), 32 MB RAM de sistem și 4 MB RAM video.
PS2 avea un DVD player încorporat și porturi USB. O cantitate imensă de 10.000 de jocuri au fost lansate prin PS2 și anume – Grand Theft Auto: San Andreas, Shadow of the Colossus, Final Fantasy X, God of War, etc. Sony a reușit să vândă 150 de milioane de unități din eroicul PS 2. Oamenii preferă PS2 chiar și astăzi în primele lor mențiuni.

Playstation 3

După ce a construit un tărâm enorm, PlayStation a dezvăluit PS3 în 2006. A fost cea mai splendidă versiune de joc a PlayStation din acea perioadă. PS3 a fost prima consolă de vânzare cu amănuntul care a inclus o unitate Blu-ray. A oferit o platformă deschisă rețelei PlayStation, permițând utilizatorilor să acceseze internetul și să descarce jocuri. Puțini ar putea să nu fie conștienți de faptul că PlayStation 3 este geneza celor mai mari aplicații precum Netflix și YouTube. Pentru a nu ascunde, PS3 a introdus, de asemenea, PlayStation plus abonamentul Sony.

Playstation 4

PS și-a consolidat poziția demascând PS4 în 2013 la o rată mai mică de 399 USD. După efectul de eroare al PS3 în 2006, PS4 a făcut dispozitivul de joc mai economic, ceea ce a fost, fără îndoială, o decizie bună. A acordat jocuri exclusive și captivante jucătorilor, iar cea de-a patra versiune a PS a vândut peste 110 milioane de unități la nivel global. La nivel superior, Sony a lansat 3 noi divizii ale PS4 – modelul original PS4, o alternativă subțire și un „PS4 Pro” îmbunătățit.

PS4 este amintit pentru jocuri mărețe precum The Last of Us Part 2, God of War, Horizon Zero Dawn și multe altele. Când ajungem la punctul culminant al articolului, să aflăm ceva despre succesorul PS4. Sony va lansa cel mai așteptat PS5.

Playstation 5

Playstation 5 este estetic plăcut! PS5 este înalt, cu accente strălucitoare și moderniste. PS5 este conceput diferit cu o strălucire alb-negru și poate fi plasat vertical sau orizontal sub un T.V. 

Ce specificații impresionante are PS5?

  • CPU de 8 nuclee AMD Zen 2
  • GPU AMD RDNA 2
  • SSD rapid și îmbunătățit
  • Grafică 4K, 8K
  • Rata de reîmprospătare de 120 Hz
  • Audio 3D
  • Controler DualSense

Sony a promis să lanseze un set de accesorii noi pe lângă PS5. PS5 va fi însoțită de o telecomandă media, o stație de încărcare și o cască fără fir Pulse 3D. Ultimele rânduri de jocuri includ Spider-Man Miles, Morales, Horizon și Forbidden West, Gran Turismo 7, satul Resident Evil, Assasin’s Creed Valhalla și multe altele. Dimensiunea de stocare a jocului este mai mare decât de obicei din cauza ediției digitale. În plus, jucătorii vor trebui să adauge cardul de expansiune Microsoft dacă vor să ridice memoria Seriei X, în timp ce seria S mai mică are o suprafață de stocare de 512 GB.

 

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023