Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cea mai buna piscina supraterana de curte – Top 5 piscine de curte

duminică, ianuarie 9th, 2022 1.088 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Cea mai buna piscina
Lista noastră cu cele mai bune piscine supraterane pentru a se menține răcoare în timpul următorului val de căldură
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Scopul principal al Maluma.ro este să vă ajute să vă bucurați de vară în apele răcoroase și răcoritoare ale propriei oaze din curte. Proprietatea piscinei este un vis care poate fi realizat mai ușor decât cred mulți, dar pentru a naviga pe mulți factori care intervin în decizie, aveți nevoie de ajutor.

Ghidul este rezultatul multor ore de cercetare. Am analizat piața piscinelor supraterane pentru a găsi opțiuni potrivite pentru fiecare tip de cumpărător.

În acele zile calde de vară, cu toții visăm să instalăm o piscină în curtea din spate și am petrecut ore întregi privind cele mai râvniteidei de piscină.Dar, piscinele subterane sunt atât de scumpe de instalat și întreținut încât pentru mulți dintre noi visele noastre nu se împlinesc.

Piscinele supraterane vin intr-o varietate de forme, dimensiuni, stiluri si modele. Exista ceva care sa se potriveasca oricarei categorii de preturi atunci cand selectati o piscina supraterana pentru gradina.

Există o varietate de opțiuni când vine vorba de piscinele supraterane de curte, iar “cea mai bună” piscină poate depinde de preferințele și necesitățile individuale ale fiecărei persoane. Totuși, voi menționa câteva branduri și tipuri populare de piscine supraterane, care sunt recunoscute pentru calitatea lor:

  1. Piscinele Intex: Intex este un brand cunoscut pentru piscinele lor supraterane de calitate și accesibile. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, inclusiv rotunde și dreptunghiulare.
  2. Piscinele Bestway: Bestway oferă o gamă largă de piscine supraterane, inclusiv modele cu cadru metalic și modele cu panouri laterale din PVC rezistent. Acestea sunt construite pentru a fi durabile și ușor de instalat.
  3. Piscinele Summer Waves: Summer Waves produce piscine supraterane de înaltă calitate, cu materiale rezistente și durabile. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și au o varietate de opțiuni de design.
  4. Piscinele Coleman: Coleman oferă piscine supraterane de calitate, care sunt ușor de instalat și întreținute. Acestea sunt construite pentru a rezista la condiții de utilizare intense și sunt disponibile în diferite dimensiuni.

Am aruncat o privire atentă la 5 dintre cele mai bune piscine supraterane disponibile în prezent

Cea mai buna piscina supraterana de curte – Top 5 piscine de curte


DE CE DEASUPRA SOLULUI?

O piscină deasupra solului oferă cele mai multe dintre aceleași beneficii ca și verii lor mai scumpi din pământ; sunt ideale pentru copii, oferă un răgaz răcoros după o zi fierbinte de vară și sunt un mod ușor și plăcut de a face mișcare rapidă. Dacă nu te antrenezi pentru Jocurile Olimpice și trebuie să faci sute de ture de reglementare în fiecare zi, un model deasupra solului va face treaba foarte bine la un preț cu zeci de mii de dolari mai mic.

Există sute de opțiuni pe piață, într-o gamă amețitoare de dimensiuni și forme. Desigur, prețul și spațiul disponibil vor fi factori majori atunci când alegeți o piscină supraterană, dar există multe alte considerente pe care ar trebui să le includeți în luarea unei decizii. Suntem aici pentru a vă ajuta să filtrați informațiile cheie de care aveți nevoie pentru a găsi cea mai bună piscină pentru dvs. Nu mai trebuie să fii invidios pe piscinele îngropate, îți poți construi configurația perfectă la un buget redus.

Există mai multe tipuri de piscine disponibile, fiecare având propriile caracteristici și avantaje. Iată câteva dintre cele mai populare tipuri de piscine:

  • Piscine supraterane: Acestea sunt piscine care sunt construite deasupra nivelului solului și pot fi ușor demontate și mutate, dacă este necesar. Ele sunt adesea realizate cu un cadru metalic sau panouri laterale din PVC și vin în diferite dimensiuni și forme. Sunt o opțiune mai accesibilă și mai ușor de instalat decât piscinele subterane.
  • Piscine subterane: Acestea sunt piscine construite în sol și necesită o instalație mai complexă, inclusiv săparea unei gropi și construirea unui cadru stabil. Piscinele subterane oferă o varietate de forme și dimensiuni și pot fi personalizate în funcție de preferințele individuale. Ele sunt considerate a fi mai durabile și pot fi integrate mai bine în peisajul general al curții.
  • Piscine de beton: Piscinele de beton sunt construite folosind structuri de beton armat și pot fi personalizate în funcție de preferințele proprietarului. Acestea pot fi proiectate în diferite forme și dimensiuni, iar finisajul poate fi realizat cu carămidă, gresie, mozaic sau alte materiale. Piscinele de beton oferă durabilitate și rezistență pe termen lung.
  • Piscine din fibră de sticlă: Acestea sunt piscine prefabricate, fabricate dintr-un recipient de fibră de sticlă întărită cu rășini. Ele sunt livrate într-o singură bucată și sunt instalate într-o groapă excavată. Piscinele din fibră de sticlă sunt durabile, ușor de întreținut și au suprafețe netede.
  • Piscine din vinil: Piscinele din vinil constau într-un cadru de metal sau de lemn acoperit cu o folie de vinil rezistentă la apă. Acestea sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni și sunt relativ mai accesibile decât alte tipuri de piscine. Folia de vinil poate necesita înlocuire periodică, dar aceste piscine sunt ușor de instalat și pot fi demontate și mutate cu ușurință.
  • Acestea sunt doar câteva dintre tipurile de piscine disponibile. Este important să evaluați caracteristicile și avantajele fiecărui tip, luând în considerare bugetul, preferințele personale și necesitățile specifice, înainte de a face o alegere.
Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023