Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Noua mașină vine cu un design nou în continuarea modelelor Kodiaq și Karoq. Skoda Kamiq totusi este mai compactă decât celelalte două SUV-uri.

Masina ŠKODA KAMIQ

Partea din față a noului ŠKODA KAMIQ se caracterizează printr-o grilă largă a caloriferului cu șipci duble și linii distincte pe capotă. Spoilerul față accentuează caracterul off-road al mașinii.

Vederea laterală compactă, cu roți mari de 16 până la 18 inci și o capotă ridicată, pare robustă și dinamică iar linia de acoperiș și garda la sol ridică această impresie. Vederea laterală prezintă proporții echilibrate și un design atemporal, combinat cu un aspect dinamic și sportiv. Partea din spate prezintă o nouă interpretare a formei „C” a luminilor tip ŠKODA. Un difuzor accentuează generozitatea generoasă a terenului și aspectul puternic.

ŠKODA KAMIQ

Toate motoarele ŠKODA KAMIQ sunt unități de injecție directă cu turbocompresoare. Acestea vin cu recuperare de energie a frânei, precum și tehnologie Stop / Start și respectă cel mai strict standard de emisii Euro 6d-TEMP. Motorul la nivel de intrare este un 1.0 TSI care furnizează 70 kW (95 CP). Din capacitatea cilindrică de 1,0 l, acest model cu trei cilindri produce un cuplu maxim de 175 Nm și dispune de o cutie de viteze manuală cu 5 trepte.

1.0 TSI cu o putere de 85 kW (115 CP) vine standard cu o cutie de viteze cu 6 trepte, dar poate fi echipată cu un DSG cu 7 trepte ca opțiune și generează un cuplu de 200 Nm. Motorul de vârf este cel cu patru cilindri 1.5 TSI cu o putere de 110 kW (150 CP) și cuplul maxim de 250 Nm. Tehnologia activă a cilindrilor (ACT) închide automat doi cilindri atunci când sarcina este ușoară, economisind astfel combustibil. Acest motor este disponibil și cu un DSG cu 7 trepte ca alternativă la cutia de viteze manuală cu 6 trepte. Toate cele trei motoare pe benzină sunt echipate cu un filtru de particule pe benzină.

Motorul diesel cu patru cilindri 1.6 TDI cu 85 kW (115 CP) oferă un cuplu de 250 Nm; este prevăzut cu un convertor catalitic SCR cu injecție AdBlue și un filtru de particule diesel standard. Acest motor diesel eficient este cuplat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte standard; O DSG cu 7 viteze este disponibilă ca opțiune.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023