Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cea mai buna statie de calcat

luni, iunie 21st, 2021 397 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

cea-mai-buna-statie-de-calcat.png
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Statia de calcat cu abur

Statia de calcat cu abur este un sistem care incorporeaza mai multe parti intr-o singura masina. Una dintre caracteristicile cheie ale unei statii de calcat este includerea unei suprafete de presare unice. Calcarea rufelor poate sa fie o activitate obositoare, daca folositi un fier de calcat clasic  care nu are un debit de abur suficient de puternic pentru eliminarea rapida a cutelor si este si greu.

Cumpărarea unui fier de călcat cu abur poate fi confuză, dar echipa de testare a experților Maluma.ro este la îndemână pentru a vă ajuta. Am încercat și testat riguros zeci de modele diferite, arând prin munți de îmbrăcăminte încrețită pentru a găsi cei mai buni performanți.

Cea mai buna statie de calcat este:

Statie de calcat Philips PerfectCare Elite GC9650/80, Talpa T-ionicGlide, 2400 W, 450 g/min, Negru/Mov

Cea mai buna statie de calcat


Statiile de calcat cu abur constau intr-un fier de calcat clasic si un rezervor mare de apa de unde lichidul este pompat intr-o camera speciala care il incalzeste si il transforma in abur.

Top specificatii care trebuie sa le luati in considerare:

1.Puterea – cu cat statia este mai puternica cu atat va incalzi mai rapid
2.Debitul de aer – un debit de abur de 120 grame pe minut este perfect pentru majoritatea tesaturilor.
3.Capacitatea rezervorului de apa – cu cat rezervorul este mai mare cu atat este mai bine, alimentarea lui se va face mai rar.
4.Talpa fierului de calcat- talpa este foarte importanta la o statie de calcat cu abur, de aceea iti recomandat sa iti cumperi un aparat de calcat cu aburi care are o talpa ceramica, talpa ceramica se incalzeste foarte repede si este usor de curatat.

Dacă rufele se acumulează, un fier de călcat cu abur vă poate ușura viața. O producție mai mare de abur echivalează cu o îndepărtare mai bună a cutelor, iar fierele de călcat cu abur produc până la trei ori mai mult abur decât un fier de călcat standard.

Materialul talpii la un sitem de calcat cu aburi conteaza foarte mult, poate fi construit din diverse texturi, aluminiu, otel inoxidabil, ceramica.

Statia de calcat cuprinde trei sectiuni care implica generatorul cu aburi, un aparat de calcat si o masa de calcat.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023