Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile gratuite PS Plus pentru luna Iulie

duminică, iulie 2nd, 2023 125 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Jocurile gratuite PS Plus pentru Martie
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
ps4plus

Card abonament Playstation Plus RO

Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 5 Digital Edition

Magazin Emag Romania

Consola PlayStation 5 + Joc PS5 FIFA 23

Magazin Emag Romania
ps4plus

Playstation Plus RO 365 Zile

Magazin Emag Romania
Consola PlayStation 5 + Joc PS5 Gran Turismo 7 + Joc PS5 Horizon Forbidden West + PSPlus 90 zile

Consola Playstation 5 (B-Chasis) + Joc PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart

Luna iulie aduce o nouă serie de jocuri gratuite pentru abonații PlayStation Plus, oferindu-le oportunitatea de a explora aventuri captivante și a se bucura de experiențe de gaming de neuitat. Pentru luna aceasta, lista impresionantă de titluri gratuite include două jocuri pline de acțiune și o aventură captivantă.

 

Cumpara un playstation 5 la numai 2499.99 RON

 

Ultima șansă de a descărca Jocurile Lunii iunie Membrii PlayStation Plus au până luni, 3 iulie, să adauge NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 și Trek to Yomi în biblioteca lor de jocuri.

Jocurile gratuite PS Plus pentru luna Iulie

Primul joc este “Call of Duty: Black Ops 4” – o experiență de război plină de adrenalină, care duce seria emblematică a lui Call of Duty într-o nouă direcție. Cu o campanie captivantă pentru un singur jucător, modul multiplayer palpitant și celebrul mod Zombies, jocul oferă o varietate impresionantă de conținut pentru toți fanii seriei.

“Call of Duty: Black Ops 4” este un joc captivant și plin de adrenalină, care redefinește experiența multiplayer a celebrei serii Call of Duty. Dezvoltat de Treyarch și publicat de Activision, acest joc oferă o varietate de moduri de joc și conținut nou, menite să satisfacă atât fanii înrăiți, cât și jucătorii noi.

Call of Duty: Black Ops 4

Una dintre caracteristicile remarcabile ale jocului este absența modului tradițional pentru un singur jucător. În schimb, jucătorii se bucură de o campanie de tip Black Ops, dar online, care se concentrează pe personajele specializate și misiunile lor unice. Aceasta adaugă o dimensiune strategică și tacticală mai profundă, oferind posibilitatea de a explora stiluri de joc diferite și de a descoperi noi tactici pentru a obține victoria.

Modul multiplayer este punctul forte al jocului, oferind o gamă largă de hărți și moduri de joc, de la clasicul Team Deathmatch la modurile Battle Royale și Capture the Flag. Fiecare jucător poate alege dintr-o varietate de specializări, fiecare cu abilități și echipamente unice, pentru a-și personaliza experiența și a-și dezvolta propriul stil de joc.

În plus, modul Zombies, care este foarte popular în seria Call of Duty, face și el parte din acest joc. Jucătorii se alătură unei echipe de luptători împotriva hoardelor de zombi într-o poveste intensă și plină de acțiune. Cu hărți diverse și easter eggs ascunse, modul Zombies oferă o experiență captivantă și un prilej excelent pentru a coopera cu prietenii în lupta împotriva morților vii.

Grafica impresionantă și sunetul de calitate adaugă o notă autentică și intensă la experiența de joc. Detaliile fine și efectele vizuale impresionante aduc la viață scenariile de luptă și adaugă o doză suplimentară de imersiune.

În concluzie, “Call of Duty: Black Ops 4” oferă o experiență de gaming plină de acțiune și adrenalină, cu moduri de joc variate și un nivel înalt de personalizare. Indiferent dacă ești fan al modului multiplayer competitiv, al campaniei online sau al modului Zombies, acest joc te va ține captivat ore în șir și te va provoca să devii un adevărat soldat Black Ops.

 

Alan Wake Remastered

“Alan Wake Remastered” este o versiune îmbunătățită și remasterizată a jocului de acțiune și supranatural dezvoltat de Remedy Entertainment. Acest joc captivant combină elemente de supraviețuire și horror psihologic, oferind o experiență de gaming profundă și tulburătoare.

În “Alan Wake Remastered”, jucătorii preiau controlul asupra lui Alan Wake, un scriitor de succes care se confruntă cu o serie de evenimente bizare și amenințătoare. După ce soția sa dispare în mod misterios, Alan se trezește într-un oraș întunecat și sinistru numit Bright Falls. În încercarea de a o găsi și de a dezvălui misterul din spatele dispariției sale, el se luptă cu creaturi înfricoșătoare și cu întunericul ce amenință să înghită lumea.

Povestea se dezvoltă printr-un sistem narativ captivant, care amintește de un serial TV și este împletită cu elemente de supranatural și suspans. Jucătorii vor explora diferite locații întunecate și îngrozitoare, rezolvând puzzle-uri și descoperind indicii care îi vor ghida pe drumul către adevăr.

Mecanica jocului se bazează pe utilizarea luminii ca armă împotriva creaturilor întunericului. Alan se bazează pe o lanternă și alte surse de lumină pentru a se apăra și a învinge inamicul. Aceasta creează o atmosferă tensionată și solicită abilități de strategie și reflexe rapide pentru a supraviețui în fața amenințărilor înspăimântătoare.

Grafica remasterizată oferă o vizualizare îmbunătățită a lumii întunecate a lui Alan Wake, cu detalii mai bogate și efecte vizuale îmbunătățite. În plus, sunetul captivant și coloana sonoră plină de suspans adaugă o atmosferă intensă și înfricoșătoare la experiența de joc.

“Alan Wake Remastered” este o călătorie emoționantă în lumea întunecată și tulburătoare a scriitorului Alan Wake. Cu o poveste captivantă, mecanici unice și o grafică remasterizată, acest joc promite să satisfacă fanii vechi și să captiveze jucătorii noi. Îndrăznește să pătrunzi în întuneric și să descoperi adevărul ascuns în “Alan Wake Remastered”.

Endling – Extinction is Forever

“Endling – Extinction is Forever” este un joc emoționant și captivant care explorează temele sensibile ale supraviețuirii și extincției speciilor într-un viitor post-apocaliptic. Dezvoltat de studioul Herobeat Studios, acest joc de aventură și supraviețuire îți permite să preiei controlul asupra unui ultim membru al unei specii pe cale de dispariție.

Acțiunea are loc într-un mediu natural devastat, în care omenirea a avut un impact negativ semnificativ asupra ecosistemului. În rolul unui animal mamifer, jucătorii trebuie să navigheze prin diverse habitate și să înfrunte provocări precum căutarea hranei, evitarea prădătorilor și protejarea puiilor pentru a asigura supraviețuirea speciei.

Un aspect interesant al jocului este empatia pe care o dezvoltă jucătorii față de personajul principal, cunoscând lupta disperată pentru supraviețuire. Este o experiență emoționantă și provocatoare, care subliniază importanța conservării mediului înconjurător și a diversității speciilor.

Grafica și coloana sonoră oferă o atmosferă copleșitoare și misterioasă, în timp ce povestea este transmisă prin intermediul unui narator și prin interacțiuni subtile cu mediul înconjurător. Alegerea strategică a acțiunilor și a rutei de explorare poate avea un impact asupra rezultatelor și a supraviețuirii speciei.

“Endling – Extinction is Forever” este un joc care provoacă și educă, aducând în prim-plan problemele reale cu care se confruntă animalele în lumea noastră contemporană. Te va face să reflectezi asupra implicațiilor distructive ale activității umane și poate inspira acțiuni concrete pentru a proteja mediul înconjurător și biodiversitatea.

“Endling – Extinction is Forever” este un joc captivant disponibil exclusiv pentru abonații PlayStation Plus. În acest joc emoționant de aventură și supraviețuire, te vei regăsi într-un viitor post-apocaliptic, în rolul unui animal amenințat de extincție. Ești ultimul membru al speciei tale și ai responsabilitatea de a supraviețui și de a proteja viitorul ei incert. Navighează prin medii devastate, evită pericolele și rezolvă provocări complexe în timp ce te lupti pentru supraviețuirea speciei tale.

Grafica impresionantă și sunetul captivant te vor transporta într-o lume tulburătoare și misterioasă, amplificând emoția și imersiunea. Cu o poveste profundă și mesaj puternic despre importanța conservării naturii, “Endling – Extinction is Forever” te va provoca să reflectezi și să acționezi pentru protejarea biodiversității și a mediului înconjurător.

Descoperă această experiență captivantă și înfruntă provocarea ultimei speranțe, doar ca abonat PlayStation Plus.

Ce este playstation plus ?

PlayStation Plus este un serviciu de abonament oferit de Sony Interactive Entertainment pentru consolele PlayStation. Prin abonarea la PlayStation Plus, jucătorii beneficiază de mai multe avantaje și funcționalități speciale pentru experiența lor de gaming.

Unul dintre principalele beneficii ale PlayStation Plus este accesul la jocuri gratuite lunar. Fiecare lună, abonații primesc o selecție de jocuri pe care le pot descărca și juca gratuit pe consolele PlayStation. Aceste jocuri variază în funcție de luna și pot include titluri populare și variate din diferite genuri.

De asemenea, PlayStation Plus permite jucătorilor să joace online împreună cu alți jucători din întreaga lume. Aceasta înseamnă că abonații pot participa la sesiuni de multiplayer online, cooperează cu prietenii sau concurează în competiții globale. Accesul la multiplayer-ul online este restricționat pentru posesorii de abonament PlayStation Plus.

În plus, abonații PlayStation Plus beneficiază de reduceri exclusive la jocuri, conținut descărcabil și alte produse disponibile în magazinul PlayStation. Aceste reduceri pot fi semnificative și oferă abonaților posibilitatea de a achiziționa jocuri la prețuri mai accesibile.

Serviciul PlayStation Plus include și stocare în cloud pentru salvările de joc. Aceasta înseamnă că abonații pot păstra în siguranță progresul și salvările jocurilor lor într-un spațiu de stocare online, astfel încât să poată accesa aceste salvări de pe orice consolă PlayStation.

În concluzie, PlayStation Plus este un serviciu de abonament care oferă jucătorilor mai multe avantaje, inclusiv jocuri gratuite, multiplayer online, reduceri și stocare în cloud. Este o modalitate excelentă pentru pasionații de jocuri de pe consolele PlayStation de a îmbunătăți și extinde experiența lor de gaming.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023