Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cand apare FIFA 2022 pentru PS4 si PS5

marți, august 10th, 2021 1.112 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Fifa2022
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania

Joc FIFA 22 pentru PlayStation 5 + bonus precomanda

FIFA 22 PS4 + bonus precomanda

Magazin Emag Romania

Joc FIFA 22 pentru PlayStation 4 + bonus precomanda

FIFA 22 PS5 + bonus precomanda

Lansarea următorului joc FIFA – FIFA 22 – este la orizont, iar jucătorii dornici au cu siguranță titlul popular EA Sports pe lista lor de dorințe.

Pandemia de coronavirus a întârziat lansarea ediției de anul trecut, dar încă nu se așteaptă întârzieri pentru lansarea noii versiuni a jocului de fotbal.

FIFA 22 va fi lansat la 1 octombrie 2021.

Trailer Fifa 2022

Cei care achiziționează Ultimate Edition îl vor putea juca cu patru zile mai devreme (începând cu 27 septembrie). O versiune de încercare cu acces anticipat, limitată în timp, va fi de asemenea disponibilă pentru membrii EA Play.

Cei care cumpără versiunea Xbox One sau PS4 a Ultimate Edition vor primi un upgrade gratuit la Xbox Series X / S sau PS5 prin „Dual Entitlement” al EA. Unlilke anul trecut, însă, nu veți primi un upgrade gratuit cu ediția standard.

Cine va fi pe coperta FIFA 22? 

Încă o dată, PSG și francezul Kylian Mbappé sunt vedeta de acoperire, după ce au apărut pe ambalaj pentru FIFA 21 acum FIFA 22.

“A fi în copertele FIFA 22 în spate este uimitor”, a spus el. “Am o relație foarte specială cu jocul și aștept cu nerăbdare să mă bucur de FIFA 22 alături de voi toți.”

Fifa 22

Avem câteva caracteristici și upgrade-uri confirmate, dintre care cele mai multe le veți găsi în trailerul de joc de mai sus. În plus, datorită unei scufundări profunde cu echipa de dezvoltare, știm și mai multe despre modul în care acestea vor afecta jocul.

mbape

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023