Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Huawei a livrat milioane de telefoane smartphone cu 5G in 2019

vineri, ianuarie 17th, 2020 117 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

huwaei telefon
Huawei spune că a livrat și milioane de smartphone-uri 5G în 2019
Image: © Furure
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
Huwaei

Huawei P30 Pro, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G

Magazin Emag Romania

Huawei P Smart Z, Dual SIM, 64GB, 4G, Sapphire Blue

Magazin Emag Romania

Telefon mobil Huawei P20 Lite, Dual SIM, 64GB

Magazin Emag Romania

Huawei P20, Dual SIM, 64GB, 4G, Black

Magazin Emag Romania

Telefon mobil Huawei Y6 2019, Dual SIM, 32GB, 4G

Compania a spus că vânzările reflectau „angajamentul său implacabil” în ceea ce privește dezvoltarea tehnologiei 5G, despre care spune că este disponibilă pentru mai mulți clienți decât orice alt vânzător.

Huawei

Huawei a lansat anul trecut opt ​​smartphone-uri 5G – Huawei Mate 30 Pro 5G, Huawei Mate 30 5G, Porsche Design Huawei Mate 30 RS, Huawei Mate 20 X 5G, Huawei nova 6 5G și Huawei Mate X, precum și Honor V30 Pro și Honor V30 de la brandul său soră.

Telefoane cu  5G

Huawei a investit miliarde în cercetările sale 5G în ultimii ani, în timp ce se pare că este unul dintre liderii mondiali în conectivitate, produsele sale de infrastructură de rețea, cum ar fi stațiile de bază și routerele care alcătuiesc părți cheie ale multor rețele 5G existente pe întreg teritoriul lume.

Huawei este cel mai mare producător de echipamente de rețea mobilă din lume, iar firma chineză a negat în repetate rânduri că echipamentul său ar putea fi folosit pentru spionaj, avertismente din industrie sugerând că interzicerea în totalitate a gigantului chinez de telecomunicații ar costa miliarde de dolari.

Știrea vine la scurt timp după ce Samsung a afirmat că s-a bucurat și de vânzări mai puternice de dispozitive 5G decât era de așteptat, gigantul sud-coreean afirmând că a vândut 6,7 milioane de telefoane 5G în 2019

Compania a susținut că această cifră constituie peste jumătate (53,9 la sută) din piața globală 5G, deși acest lucru ar putea fi acum pus în discuție având în vedere presupusul număr de vânzări mai mare al Huawei.

Sursa: Techradar.com

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023