Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Filelist.ro cel mai mare site de torenti din romania a fost “sechestrat”

marți, mai 12th, 2020 474 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Daca esti un impatimit in descaracarea de filme piratate te informam ca filelist.ro a fost inchis de autoritatile romane, acest text, ți se aduce la cunoștință faptul că numele de domeniu a fost sechestrat în conformitate cu dispozițiile art.249 din Codul de procedură penală.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Cel mai mare site de torrente din România a devenit inactiv în ultimele 24 de ore, sau cel puțin domeniul pe care se regăsea acesta. Acesta figurează acum ca fiind sechestrat de autoritățile din România.

Filelist.ro a fost inchis

Daca esti un impatimit in descaracarea de filme piratate te informam ca filelist.ro a fost inchis de autoritatile romane, acest text, ți se aduce la cunoștință faptul că numele de domeniu a fost sechestrat în conformitate cu dispozițiile art.249 din Codul de procedură penală. Punctual, domeniul cu pricina face subiectul unei anchete penale.

Legat de sechestrarea domeniului vechi, cei de la filelist nu au mai multe detalii, după cum spune și mesajul postat pe noul domeniu, filelist.io.

„Am vrea să vă oferim mai multe detalii legate de sechestrarea domeniului .ro, însă nu avem. Cât știți voi, atâta știm și noi. Din acest motiv am și amânat acest anunț, deoarece speram să apară ceva detalii între timp.
Nu a fost primit niciun takedown notice/DMCA, pur și simplu au dat jos domeniul în cursul zilei de ieri.

Sursa: playtech.ro

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023