Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Cum sa dezactivati temporar modul de rapaus in Windows 10 ori Windows 11

joi, septembrie 8th, 2022 45 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Windows 11
Doriți să dezactivați modul de repaus în Windows, dar numai pentru o perioadă scurtă de timp? Aceste aplicații fac să vă mențineți computerul treaz pentru o scurtă perioadă.
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Păstrați-vă computerul treaz cu PowerToys

Microsoft PowerToys este o colecție de instrumente pentru utilizatorii avansați care vă permite să faceți mai multe cu sistemele dvs. Windows 10 și 11. Cu toate acestea, pentru acest ghid, vom explora funcția Awake.

Awake este o funcție PowerToys care vă permite să vă mențineți computerul treaz la cerere. Puteți alege să vă mențineți computerul treaz temporar cu un temporizator sau pe termen nelimitat.

Pentru a preveni repausul Windows în timp ce un program rulează:

  • Accesați pagina GitHub a Microsoft și descărcați fișierul PowerToysSetup-X64.exe . Rulați fișierul PowerToysSetup și instalați aplicația.
  • Apoi, lansați PowerToys și deschideți fila Awake din panoul din stânga.
  • Aici, comutați comutatorul pentru Activare Awake pentru al activa.

  • Derulați în jos la secțiunea Comportament . Aici, faceți clic pe meniul drop-down pentru Mod și selectați Păstrați treaz temporar. Dacă selectați Păstrați treaz pe termen nelimitat, computerul dvs. va rămâne treaz până când dezactivați această opțiune.
  • Pentru modul temporar, setați orele și minutele
  • Apoi, comutați comutatorul Păstrați ecranul activat dacă doriți să păstrați ecranul aprins.

PowerToys va ține acum computerul treaz pentru timpul specificat. Dacă trebuie să-l dezactivați, schimbați modul de comportament la Continuați să utilizați planul de alimentare selectat .

În afară de a vă menține computerul treaz, PowerToys vă poate ajuta și cu alte instrumente la îndemână

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023