Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

PlayStation Plus mai 2022: lista de jocuri PS4 și PS5 oferite s-a scurs

duminică, mai 1st, 2022 624 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Sony a dezvăluit că jocurile PlayStation Plus pentru mai 2022 sunt FIFA 22 (PS5 și PS4), Tribes of Midgard (PS5 și PS4) și Curse of the Dead Gods (PS4).
Image: © Maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

PlayStation Plus mai 2022

Sony a dezvăluit că jocurile PlayStation Plus pentru mai 2022 sunt FIFA 22 (PS5 și PS4), Tribes of Midgard (PS5 și PS4) și Curse of the Dead Gods (PS4).

Dezvăluite pe blogul PlayStation, toate cele trei jocuri vor fi disponibile fără costuri suplimentare pentru toți abonații PlayStation Plus pe 3 mai.

FIFA 2022

FIFA 22 este cea mai recentă intrare din seria de fotbal EA, care este acum aproape „oficial” cel mai bun joc de fotbal de pe piață datorită lansării destul de dezastruoase și actualizărilor ulterioare ale eFootball 2022 de la Konami.

Jocurile PS Plus pentru mai 2022 au fost anunțate oficial și, nu vă veți crede, dar scurgerea a fost corectă. Cine l-a văzut pe acela venind?!

Ca de obicei, abonații primesc trei jocuri pe PS5 și PS4. Selecția este următoarea…

  • FIFA 22 (PS5, PS4)
  • Tribes of Midgard (PS5, PS4)
  • Curse of the Dead Gods (PS4)

Ne-am gândit că simulatorul de fotbal al EA Sports a fost o revenire la formă în recenzia noastră FIFA 22 PS5: „FIFA 22 se simte ca un fotbal adevărat și este cu atât mai bine pentru asta.

Îmbunătățirile impresionante ale poziționării jucătorilor, fizicii mingii și animațiilor fac un lucru extraordinar. simulare satisfăcătoare care stă la baza fiecăruia dintre modurile emblematice ale francizei.

Modul carieră nu reinventează roata, dar abilitatea de a crea un club este distractiv, iar modificările aduse Carierelor jucătorilor sunt în întârziere.

Microtranzacțiile sunt în continuare supreme în Ultimate Team, iar tu” Voi avea deja propriile tale opinii personale despre asta, dar sunt atât de multe de făcut în lansarea de anul acesta încât ai putea investi cu ușurință sute de ore în ea fără să vezi o singură cutie de pradă.”

Între timp, am etichetat recenzia noastră despre Curse of the Dead Gods PS4 cu un respectabil 7/10: „Dacă vrei un dungeon crawler cu un joc satisfăcător și câteva idei unice, acesta este departe de a fi un blestem”.

Toate cele trei jocuri vor fi disponibile pentru descărcare începând de marțea viitoare, 3 mai.

Care sunt primele tale impresii despre jocurile PS Plus de luna asta? Dați-ne o reacție sinceră în secțiunea de comentarii de pe pagina noastra de Facebook Playstation 5 Romania

PlayStation Plus mai 2022: lista de jocuri PS4 și PS5 oferite s-a scurs


FIFA 2022

Tribes of Midgard – Official Launch Trailer

Curse of the Dead Gods – TRAILER

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023