Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
Printre multiplele modalitati de relaxare la adulti si invatare in cazul copiilor se numara jocurile puzzle. Afla ce tipuri de puzzle-uri pot cumpara si pe care sa le alegi:

Ce este un puzzle?
In tara noastra cuvantul puzzle inseamna un joc cu multe piese ce trebuie reasamblat de catre jucator pentru a obtine o imagine sau un obiect (jigsaw puzzle). In limba engleza cuvantul are o semnificatie usor extinsa, un puzzle putand fi si un joc in care trebuie sa rezolvi o enigma, o ghicitoare sau un joc de cuvinte incrucisate (crossword puzzle – rebus, integrame).

In articolul de fata voi discuta despre puzzle-urile clasice, cele cu multe piese. Pe restul le vom adresa in alte articole aici pe Shopniac. Ca istorie, primele jocuri puzzle au aparut in Londra, in jurul anului 1760, persoana creditata cu inventarea acestora fiind cartograful John Spilsbury.

Primele versiuni de puzzle foloseau harti lipite pe bucati de lemn care erau apoi taiate de-a lungul granitei cu bomfaierul. Puzzle-urile moderne din carton au aparut la sfarsitul anilor 1800. Popularitatea de care se bucura in ziua de azi jocurile puzzle a fost capatata in perioada Marii Depresii, cand erau vazute ca o forma ieftina de a petrece timpul ore in sir.

In ziua de azi imaginile folosite pentru puzzle-uri acopera orice categorie de imagini care iti vine in minte, nu doar harti. Exista in prezent o multitudine de tipuri de puzzle-uri, atat ca imagine ce trebuie reconstruita cat si ca suport fizic folosit de piesele acestora, totul pentru a acoperi cat mai multe categorii de varsta si de interes.

De la jocuri cu cateva piese pentru copii aflati la varsta frageda pana la puzzle-uri care bat recorduri, insumand peste 40.000 de piese, oferta creste de la an la an.

Beneficiile rezolvarii puzzle-urilor in dezvoltarea copiilor si a adultilor
Ca multe alte jocuri pentru copii si puzzle-urile sunt o modalitate de invatare, de dezvoltare a celor mici, metoda ce poate functiona foarte bine in paralel cu educatia clasica. Si ca adulti avem o multime de beneficii atunci cand rezolvam in mod regulat jocuri puzzle complexe.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023