Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocurile gratuite PS Plus din septembrie 2021 au fost anunțate oficial

joi, septembrie 2nd, 2021 647 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

PS-Plus-September
Care sunt jocurile gratuite pentru luna septembrie 2020 oferite abonaților Playstation Plus.
Image: © Getty Images
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania

Joc Playstation Plus Subscription Card Abonament 3

Playstationplus

Abonament PS+ (PlayStation Plus) 12 luni (365 zile) RO PS4

Magazin Emag Romania
Playstationplus

Card abonament PlayStation Plus RO, Membership de 365 zile

Abonament PlayStation Plus 3 luni (licenta electronica PS4)

Sony urmează să dezvăluie oficial în curând gama PS Plus din septembrie 2021. Miercuri, 2 septembrie, urmează să fie anunțate următoarele jocuri gratuite PS4 și PS5 incluse în PlayStation Plus. Programarea PS Plus din septembrie 2021 va fi dezvăluită miercuri la ora 16:30, în Marea Britanie, dacă programările anterioare vor fi urmate.

Și înainte de prezentarea oficială a gamei PS Plus din septembrie 2021, următoarea selecție de jocuri gratuite PS4 și PS5 s-ar fi putut scurge devreme. 

Abonații PlayStation Plus vor avea acces gratuit la trei jocuri în septembrie 2021: Hitman 2 de la IO Interactive și Predator: Hunting Grounds pentru PlayStation 4 și Ghost Town Games Overcooked! 

Vrei sa ai aceste 3 jocuri gratis? Aboneazate acum la playstation Plus click aici

Jocurile gratuite PS Plus din septembrie 2021 au fost anunțate oficial

Toate cele trei jocuri vor fi disponibile pentru descărcare prin PS Plus începând cu 7 septembrie.

Hitman 2 a fost lansat pentru prima dată în 2018. Jocul trimite agentul 47 într-o varietate de locații noi, inclusiv Miami, Mumbai și pădurile tropicale columbiene, unde jucătorii pot descurca rute perfecte de asasinare folosind arme stealth și mortale pentru a-și scoate țintele.

Hitman 2

Predator: Hunting Grounds, un joc multiplayer în care patru soldați umani luptă împotriva unui Yautja (cunoscut și ca Predator), a fost lansat pe PlayStation 4 și Windows PC în aprilie 2020. 

Predator: Hunting Grounds

 

All You Can Eat este practic versiunea finală a jocului de gătit cooperativ frenetic. Include conținut de la Overcooked! și prea gătit! 2, plus o grămadă de îmbunătățiri și caracteristici de calitate a vieții.

All You Can Eat

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023