Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Înainte de a cumpăra acel Huawei P40 Pro, ar trebui să știți aceste 5 lucruri

duminică, iunie 28th, 2020 270 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Seriile de smartphone-uri Huawei P40 sunt de vânzare acum în Europa și Marea Britanie. Gama include bazele P40, P40 Pro și P40 Pro Plus, iar Huawei speră că vor lua lupta pe placul iPhone 11 Pro, Galaxy S20 și OnePlus 8
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania

Telefon mobil Huawei P40, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Silver Frost

Telefon HUAWEI P40, 128GB, 8GB RAM

Seriile de smartphone-uri Huawei P40 sunt de vânzare acum în Europa și Marea Britanie. Gama include bazele P40, P40 Pro și P40 Pro Plus, iar Huawei speră că vor lua lupta pe placul iPhone 11 Pro, Galaxy S20 și OnePlus 8.

Am folosit P40 Pro – copilul de mijloc al celor trei – și l-au pus în pas. Telefonul este disponibil cu 3600 RON  (aproximativ 835USD sau 743 EURO) aici la E-mag, în Romania.

Acestea fiind spuse, fratele său mai mare, P40 Pro Plus, este și mai concentrat asupra fotografiei, cu primul zoom optic de 10x văzut pe un telefon.

Pasionații de fotografie dintre voi ar trebui să ia în considerare așteptarea până când telefonul respectiv va deveni în iunie sau cel puțin până nu le vom oferi tratamentul nostru de recenzie.

 

Huawei P40 Pro nu are aplicații Google
Datorită dificultăților continue ale companiei cu guvernul SUA, telefoanele Huawei nu folosesc serviciile Google.

Asta înseamnă că nu există Google Play Store pentru aplicații și nici o asistență pentru servicii precum Gmail, YouTube, Maps sau browserul Chrome. Pentru mulți dintre voi, aceasta va fi o întrerupere a tranzacțiilor, în special dacă vă bazați pe suita de aplicații Google pentru munca dvs.

Dar asta nu înseamnă că nu există aplicații deloc. Huawei are propriul client de e-mail, browser și calendar la bord și are propriul său magazin de aplicații.

Există o mulțime de aplicații pentru nume mari deja disponibile, cum ar fi Amazon, TikTok, Adidas Running, SnapChat, PicsArt și renumitul Fortnite.

Cu toate acestea, există multe altele, inclusiv aplicații Instagram sau de editare precum Adobe Lightroom, care pur și simplu nu sunt disponibile prin intermediul magazinului Huawei.

În timp ce Facebook și WhatsApp nu sunt disponibile direct, magazinul vă va duce la paginile web ale aplicațiilor, de unde puteți descărca și instala aplicația (într-un fișier .apk) prin browser. Aplicațiile vor apărea apoi pe telefon și vor funcționa normal.

Apoi, este important să verificați și să vedeți dacă aplicațiile pe care vă bazați sunt disponibile acum. Huawei spune că lucrează îndeaproape cu dezvoltatori din întreaga lume pentru a încerca să aducă multe alte aplicații în magazinul său, așa că este probabil să vedem nume mai mari care apar în timp.

P40 Pro are 5G
Niciun telefon emblemat în valoare de sare în 2020 nu s-ar lansa fără conectivitate 5G, iar P40 Pro nu face excepție.

Va trebui să vă aflați într-o zonă care are 5G și să aibă un plan telefonic activat 5G pentru a profita de rețeaua următoare.

Dacă sperați să obțineți imediat acele viteze de aprindere rapidă, asigurați-vă că verificați ce disponibilitate aveți în zona dvs. înainte de a face upgrade la orice telefon 5G.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023