Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon
tesla cybertuck
TESLA CYBERTRUCK, noul proiect al lui Elon Musk, intră pe piață. Tesla a primit deja circa 150.000 de comenzi pentru camioneta sa electrică Cybertruck,

Intrarea pe piața aceasta reprezintă o oportunitate imensă pentru Tesla și o posibilă schimbare de paradigmă, dacă vehicolul producătorului american e adoptat de consumatorii din Statele Unite. Tesla Cybertruck  totodată simbolizează și îmbunătățirea tehnologiilor de fabricație a bateriilor, în contextul în care autonomia crește în același timp cu greutatea vehiculului.

Masina Tesla Cybertruck este fabricata din otel laminat la rece, iar geamurile sunt fabricate din sticla blindata conform lui Elon Musk. Ca să-i demonstreze rezistența, Elon Musk l-a invitat pe designerul șef Tesla să arunce o bilă de metal în geamurile mașinii.

Se pare ca lucrurile nu au mers așa cum se așteptau cei doi, iar sticla s-a crăpat în mod vizibil chiar si la a doua incercare.

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck vine în trei versiuni. Versiunile cu unul și două motoare vor intra în producție la sfârșitul anului 2021. Tesla preconziează că producția versiunii cu 3 motoare, cea mai puternică, va începe mai târziu, la sfârșitul anului 2022.

 

 

 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023