Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Apple Watch SE, iPad Air 4, iPad 8 Sfat pentru a debuta la evenimentul Time Flies din 15 septembrie

duminică, septembrie 13th, 2020 69 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Time Flies event will start at 10am PDT (10:30pm IST) on September 15
Image: © ZDNet
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Se spune că Apple Watch ‘SE’ va fi dezvăluit la evenimentul virtual al companiei Time Flies din 15 septembrie, potrivit unui tipster cunoscut.

De asemenea, se spune că gigantul Cupertino va lansa Apple Watch Series 6, zvonurile despre iPad Air 4 și iPad 8 și fără modele iPhone 12 sau căști AirPods Studio.

La începutul acestei săptămâni, Apple a trimis invitații pentru evenimentul său Time Flies pe 15 septembrie, iar numele în sine se speculează că va tachina lansarea Apple Watch și iPad Air.

Tipsterul de încredere Jon Prosser a împărtășit pe Twitter posibilitatea ca un Apple Watch „SE” să fie dezvăluit la evenimentul Apple din 15 septembrie, evenimentul Time Flies.

În timp ce Apple nu a împărtășit niciun detaliu despre ceea ce intenționează să dezvăluie, tipsterul afirmă că ar putea exista un Apple Watch „SE”, un Apple Watch Series 6, următoarea iterație a iPad și iPad Air – numită iPad Air a 4-a generație și iPad a 8-a generație.

Tipsterul a adăugat, de asemenea, că nu există planuri pentru modelele iPhone 12 sau pentru zvonurile AirPods Studio.

Vorbind despre zvonul Apple Watch ‘SE’, Prosser a menționat că vor exista două dimensiuni – 40mm și 44mm. Varianta de 40 mm cu GPS are numele de cod N140S, în timp ce varianta celulară de 40 mm are numele de cod N140B. În mod similar, varianta GPS de 44 mm a Apple Watch ‘SE’ are numele de cod N142S, în timp ce varianta celulară are numele de cod N142B.
Se spune că smartwatch-ul urmează designul Apple Watch Series 4, fără afișaj Always-on, fără ECG și este alimentat de cipul Apple M9.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023