Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

In curând Google Chrome pe iOS vă va permite să faceți filele Incognito mult mai private

duminică, februarie 14th, 2021 48 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

chrome-ios
Filele incognito din Chrome sunt o caracteristică frumoasă de confidențialitate. Cu toate acestea, dacă nu ești atent, ai putea să-ți înmânezi telefonul cuiva care ar putea vedea exact ceea ce nu ai vrut să vadă.
Image: © GettyImages
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.

Remarcat de 5Google, Căutarea Google și Google Drive au deja o funcție similară de protecție a confidențialității pe iOS.

Incognito pe Chrome vă permite să navigați destul (dar nu complet) în privat, browserul nu lăsând urme locale ale site-urilor web pe care le-ați vizitat.

Google Chrome nu a fost actualizat oficial pe iOS din decembrie, probabil din cauza noilor cerințe de confidențialitate ale Apple în ceea ce privește aplicațiile iOS. În ciuda întârzierii, este rezonabil să ne așteptăm ca noua versiune Chrome să vină în curând, aducând cu ea noua funcție de confidențialitate Incognito.

Sursa: mashable.com

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023