Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
blackfriday
oferta
telefon

Jocuri PS Plus gratuite și premium pentru septembrie 2022 in Romania

marți, august 23rd, 2022 557 Facebook Twitter

Nota: . Votat de ori.

Jocuri PS Plus gratuite și premium pentru septembrie 2022
Image: © Sursa: maluma.ro
Echipa Maluma petrece multe ore testand si cercetand piata pentru tine. Dorim sa iti oferim cel mai bun produs, fiecare dintre produsele de mai jos sunt atent selectionate de catre echipa noastra. Dacă alegi să cumperi ceva folosind link-urile de pe pagina noastră, noi vom putea primi un mic comision, care ne va ajuta să ne finanțăm activitățile.
Magazin Emag Romania
Consola PlayStation 5 + Joc PS5 Gran Turismo 7 + Joc PS5 Horizon Forbidden West + PSPlus 90 zile

Consola PlayStation 5

Magazin Emag Romania

Consola Playstation 5 (B-Chasis) + Joc PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart

Magazin Emag Romania

Consola Playstation 5 (B-Chasis) + Joc PS5 Ratchet & Clank: Rift Apart

Magazin Emag Romania
ps4plus

Playstation Plus RO 365 Zile

Star Wars Jedi: Fallen Order – EA

Star Wars Jedi: Fallen Order – EA a confirmat recent continuarea francizei, Star Wars Jedi: Survivor , și este de așteptat să fie lansată la începutul anului 2023 . Fanii vor vedea o nouă aventură a lui Cal Kestis, dar prima sa călătorie pe PS Plus ar putea încuraja mai mulți fani să verifice continuarea. Chiar și pentru cei care l-au jucat, dar nu îl mai dețin, ar fi bine să revedeți jocul. Și dintre jocurile Star Wars disponibile datorită Essential și care sunt în prezent pe Extra și Premium, niciunul nu seamănă cu Jedi Fallen Order.

Jocuri PS Plus gratuite și premium pentru septembrie 2022

 

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare – În ultimii ani, Sony a adăugat un joc Call of Duty la PS Plus în fiecare vară. Este puțin mai târziu decât de obicei, dar Sony ar trebui să adauge un alt titlu și anul acesta. Ultimul a fost Black Ops 4 , făcând din cea mai recentă versiune a Modern Warfare un candidat principal. De asemenea, ar completa perfect lansarea Modern Warfare 2 în octombrie . Acum, ar trebui menționat că, probabil, Sony ar putea evita acest lucru datorită acordului Microsoft Activision-Blizzard, dar aceasta este doar o listă de dorințe, iar dacă Sony ar menține pasul, ar trebui să facă acest lucru înainte de a se spune acordul. si gata.

Jocuri PS Plus gratuite și premium 

The Pathless

The Pathless – Desigur, este puțin probabil ca fanii să obțină două titluri majore AAA, dar oricare ar fi grozav de văzut. În același timp, Sony ar trebui să folosească platforma pentru a adăuga și indie grozavi. The Pathless ar fi o alegere bună pentru acest lucru, deoarece acest indie Annapurna (chiar dacă asta tulbură oarecum definiția) este un titlu bine primit, complet cu caracteristici solide, explorare unică și multe altele. În acest joc de acțiune și aventură la persoana a treia, jucătorii își asumă rolul Vânătorului, un maestru arcaș care încearcă să ridice blestemul de pe o insulă.

Jocuri PS Plus gratuite 

Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acestă pagină. În cazuri rare, acestea pot conține inadvertente. fotografia, preturile și discounturile au caracter informativ iar unele specificații sau descrieri pot conține erori de operare. Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.
Urmareste Maluma Review's Romania 2020 - 2023